QQsolutions

Experienţa pe care echipa noastră a acumulat-o în timp în diverse domenii de activitate vă stă IMEDIAT la dispoziţie cu un set de produse software gata preparate și totodată rapid adaptabile.

Iată câteva exemple de produse cu care suntem pregătiţi să vă venim în ajutor:

Cash Driver™
Cash Driver™
este o unealtă de analiză și proiecție în viitor, multi-scenariu, pentru analiza rapidă și interactivă a profitabilității și disponibilului de Cash Flow al companiilor și organizațiilor, dezvoltată în timpul crizei Covid.

Read more

QQbanking™

Consolidarea automată și semiautomată a extraselor de cont multi-bancă și multi-companie, atât din punct de vedere al soldurilor cât și al operațiunilor. Funcţionează pe platforma QlikView.
Read more

QQcashflow™

Monitorizarea proiecțiilor operaționale (bottom-up) de fluxuri financiare viitoare și planificarea prioritizată a plăților. Funcţionează peste QlikView sau Qlik Sense.
Read more

QQinventory.health™

Identifică și evaluează pierderile extrase din istoria de ruperi de stoc și de mișcări slabe sau inexistente de stoc. Propune căi de soluționare și prevenție prioritizată.
Read more

QQcrm™

Generarea de alerte tactice și strategice și monitorizarea soluționării acestora în relația cu clienții regulați. Funcţionează pe platforma QlikView. Functioneaza si independent de alte sisteme CRM, dar și în colaborare cu alte sisteme CRM în funcție de conjunctură.
Read more

QQpromo™

Este o aplicație unică dedicată gestionării eficiente a campaniilor de promovare derulate prin canale indirecte.
Read more

QQvendor.reporting™

Automatizarea proceselor de raportare către vendori. Funcţionează pe platforma QlikView.
Read more

macroEQ™

Analize dinamice multidimensionale peste informațiile macroeconomice ale României. Funcţionează pe platforma Qlik Sense.
Read more

QQwork.logger™

Aplicația le permite anagajaților și managerilor să țină evidența, într-o manieră ultra-rapidă și simplă, a celui mai important activ al lor: timpul lor de lucru. Este de obicei implementată împreună cu QQworkload.
Read more

QQworkload™

Folosind informații fie din QQwork.logger fie din orice altă soluție de urmărire a timpilor de lucru (time tracking, time sheet, BPM) , aplicația furnizează nu numai informații de valoare în ceea ce privește efortul și eficiența, supra și sub-încărcările, întreruperile și reluările, dar și o mulțime de alte perspective, inclusiv efortul și profitabilitatea activităților de personal.
Read more

QQinventory.prevention™

Este o soluție special creată pentru a preveni apariția unor situații negative la nivelul stocurilor (Out of Stock, NoMoving, Slow Moving).
Read more

QQrelocation™

Este o soluție de business care oferă o analiză relevantă pentru toate companiile care își desfașoară activitatea în mai multe locații de gestiune distribuite în teritoriu.
Read more

QQsales.margin™

Este o soluție de analize vizuale și tabelare interactive care oferă perspective relevante asupra faptelor de vânzare dintr-o organizație comercială.
Read more


Expand All
Collapse All

Pentru mai multe detalii despre modul în care aceste produse și soluții vă pot fi de folos sau pentru dezvoltarea de soluții dedicate nevoilor specifice, vă stăm la dispoziție!