Experienţa pe care echipa noastră a acumulat-o în timp în diverse domenii de activitate vă stă IMEDIAT la dispoziţie cu un set de produse software gata preparate și totodată rapid adaptabile.

Iată câteva exemple de produse cu care suntem pregătiţi să vă venim în ajutor:

QlikView™ și Qlik Sense™
Platforme software de Business Intelligence. Suportă definirea, editarea, stocarea şi navigarea în contextul unor rapoarte pluri-dimensionale complexe.

QQbanking™
Consolidarea automată și semioautomată a extraselor de cont multi-bancă și multi-companie, atât dpdv al soldurilor cât și al operațiunilor. Funcţionează pe platforma QlikView.QQcashflow™
Monitorizarea proiecțiilor operaționale (bottom-up) de fluxuri financiare viitoare și  planificarea prioritizată a plăților. Funcţionează peste QlikView sau Qlik Sense (nou).

QQinventory.health™ (nou)
Identifică și evaluează pierderile extrase din istoria de ruperi de stoc și de mișcări slabe sau inexistente de stoc. Propune căi de soluționare și prevenție prioritizată.

QQpromo™
Planificarea, aprobarea și monitorizarea promoțiilor în canalele de distribuție, în special în zona International Key Account. Funcţionează pe platforma QlikView.

QQcrm™
Generarea de alerte tactice și strategice și monitorizarea soluționării acestora în relația cu clienții regulați. Funcţionează pe platforma QlikView. Functioneaza si independent de alte sisteme CRM, dar si in colaborare cu alte sisteme CRM in functie de conjunctura.

QQvendor reporting™
Automatizarea proceselor de raportare către vendori. Funcţionează pe platforma QlikView.

macroEQ™
Analize dinamice multidimensionale peste informațiile macroeconomice ale României. Funcţionează pe platforma Qlik Sense.

QQwork-logger™
Aplicația le permite anagajaților și managerilor să țină evidența, într-o manieră ultra-rapidă și simplă, a celui mai important activ al lor: timpul lor de lucru. Este de obicei implementată împreună cu  QQworkload.

QQworkload™
Folosind informații fie din QQwork-logger fie din orice altă soluție de urmărire a timpilor de lucru (time tracking, time sheet, BPM) , aplicația furnizează nu numai informații de valoare în ceea ce privește efortul și eficiența, supra și sub-încărcările, întreruperile și reluările, dar și o mulțime de alte perspective, inclusiv efortul și profitabilitatea activităților de personal grupate dupa clienți sau după oricare alte dimensiune a afacerii, oferind, în plus, și o bună înțelegere a calității efective a proceselor monitorizate și a datelor înregistrate, susținând astfel o adopție sănătoasă a sistemului.

RoPRMon™
Romanian PR Monitor. Analize dinamice multidimensionale legate de aparițiile în presă. Funcţionează peste QlikView sau Qlik Sense.

CostGSM
Analize dinamice multidimensionale de consumuri de servicii de telefonie mobilă, bazate pe rapoartele de trafic din factura detaliată de la operatorii mobili sau ficși. Funcţionează pe platforma QlikView.

MindManager™
Aplicație de mind mapping. Ajută la planificarea și structurarea discuțiilor și gândirii, dar și la project management.

Pentru mai multe detalii despre modul în care aceste produse și soluții vă pot fi de folos sau pentru dezvoltarea de soluții dedicate nevoilor specifice, vă stăm la dispoziție !