Vă stăm la dispoziţie cu un pachet de servicii adaptabile la specificul dumneavoastră, indiferent de profilul organizaţiei, de domeniul de activitate in cadrul companie sau de specificul problemei.
Iată câteva exemple de servicii cu care suntem pregătiţi să venim în ajutor:

  • Consultanță la implementarea de BI

Vă doriţi să aveţi un contact mai rapid şi mai direct cu informaţiile înmagazinate de sistemele dumneavoastră, dar nu ştiţi de unde să începeţi? Vă putem asista să vă puneţi la punct sisteme de Business Intelligence mai simple sau mai complexe.

  • Training de implementare și utilizare de BI

Aveţi nevoie de câteva sfaturi sau de o metodologie de implementare de BI?
Nu vreţi să pierdeţi timpul cu instruirea personalului ce va utiliza sistemele de Business Intelligence implementate?
Vă putem fi de folos.

  • Consultanță de business

Vreţi să descoperiţi lucruri noi despre compania dumneavoastră? Doriţi să optimizaţi anumite aspecte ale activităţii, dar nu ştiţi de unde să începeţi?

Plecând de la interviuri de analiză coroborate cu explorarea datelor, vă putem oferi o serie de sfaturi și solutii care să vă deschidă drumuri eficiente și inovative de îmbunătățire a performanței de business.

  • Servicii de outsourcing pentru generarea de rapoarte regulate

Dacă ceea ce căutați este o soluție pentru a externaliza generarea regulată de rapoarte și situații diverse, vă putem sta la dispoziție.

  • Dezvoltare de aplicații dedicate

Doriți aplicații dedicate web based, Excel based sau integrări cu Microsoft Office sau Microsoft SharePoint? Vă stăm la dispoziție pentru dezvoltarea a oricare dintre aceste aplicații!

  • Auditare Data Quality

Contactul nemijlocit cu datele, în foarte multe situații și industrii, ne-a permis să înțelegem riscurile frecvente la care este expus un set de date, în special în funcție de formatul de introducere, politicile de Data Quality existente (sau inexistente) sau nivelul de monitorizare istoric.

Avem dezvoltate unelte care sa ne permită explorarea rapidă a datelor și un simt dezvoltat.

Situații în care recomandăm o auditare DQ :
– migrarea datelor către un nou sistem tranzactional;
– începerea implementarii unui sistem de raportare mai avansat;
– unificarea sau consolidarea de companii multiple;
– integrarea de informații din mai multe sisteme informatice care au funcționat până recent independent sau necorelat.

  • Auditare BI depoyment

Sunt situații în care o companie are nevoie să înțeleagă nivelul de calitate al implementării curente a unei soluții de Business Intelligence (QlikView).

Avem, unelte, metodologii și experiență în auditarea unor implementari pre-existente de BI, (în special sub tehnologie QlikView) și vă putem oferi o „supra-oglindă”, care să vă evalueze calitatea oglinzii în care va oglindiți activitatea de zi cu zi.

  • Suport continuu

Aveți nevoie, pentru o perioadă de timp limitată de timp, de personal suplimentar în echipa dvs de BI?

  • Leasing de personal Business Intelligence

Aveți nevoie, pentru o perioadă limitată de timp, de personal suplimentar în echipa dvs de BI?
Cu încărcare 100% sau limitată? Vă putem oferi consultanți cu experiență, la tarife atractive, mai ales pentru contracte pe termen mediu și lung !

  • Soluții Operational Intelligence

Într-un mediu dinamic, competitiv și complex este nevoie de suport decizional sofisticat, nu numai la nivel strategic și tactic, dar și la nivel operațional. Avem multiple exemple de sisteme proiectate și executate de echipa noastră care aduc puterea informației bine pregătite la îndemana echipelor operaționale, integrând elemente de Business Process Management și Knowledge Management, Business Intelligence, Project Management, Time Management și Data Integration peste sursele de date tradiționale (ERP/CRM/SFA/e-banking/etc).