Servicii

Vă stăm la dispoziţie cu un pachet de servicii adaptabile la specificul dumneavoastră, indiferent de profilul organizaţiei, de domeniul de activitate in cadrul companiei, sau de specificul problemei.

Dincolo de abordarea companiilor obisnuite de consultanta in business intelligence, abordarea noastra pleaca simultan de la: 

  • intelegerea rapida a proceselor de business si a deciziilor manageriale ce au nevoie de suport analitic si sintetic
  • intelegerea peisajului de date existent in companie
    peste care suprapunem „magia” noastra de a identifica nevoile concrete de analiza si modalitati inovatoare de configurare si procesare, care sa le deserveasca optimal.
Restul devine doar o experienta mereu placuta.
 

Mai multe detalii despre tipurile de servicii pe care le oferim gasiti mai jos si in paginile subordonate:

[expand title=”Consultanta BI” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″] Consultanta BI va aduce know-how-ul QQinfo acumulat in aproape 20 de ani de utilizare si implementare s platfroemi Qlik in industrii si pentru functii variate.
Read more[/expand]

[expand title=”Consultanta de business” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″] Consultanta de business pe care o oferim beneficiarilor nostri este de multe ori un cadou gratuit venit la pachet cu consutanta BI, desi in multe cazuri plusvaloarea adusa este semnificativ mai mare. Diversitatea de industrii si situatii cu care ne-am intalnit in calitate de mangeri sau alaturi de managementul benficiarilor nostri, dar si finetea observatiilor extrase de la nivel de date si operational pana la nivel tactic sau strategic va aduce un partener mereu alaturi in atingerea obiectivelor companiei dvs.
Read more[/expand]

[expand title=”BI Training” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″] BI Training valorificand experienta QQacademy , care a debutat in 2006, va putem oferi training in-house, dedicat, sau cursuri deschise pe o serie variata de tematici, cu precadere orientat catre utilizarea si pregatirea solutiilor de BI si planificare. 
Read more[/expand]

[expand title=”BI Outsourcing” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″]BI Outsourcing este raspunsul QQinfo la nevoia tot mai mare de servicii BI complete si complexe in contextul unei crize crescande de experti in BI.
Read more[/expand]

[expand title=”Aplicatii dedicate de business” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″] Aplicatii dedicate de business pot fi adeseori necesare in organizatiile in care flexiblitate sistemelor informatice este scazuta sau in care Excel-ul nu mai poate sustine procese de colaborare si coordonare ce se dezvolta odata cu cresterea companiei. QQinfo are o abordare holista, care pleaca de la nevoile de analiza manageriala, dar pastraza tot timpul in focus uzabilitea si eficienta maxima la introducerea datelor, ca factor critic de succes in implementarea unsie aplciatii de business valoroase. O parte dintre solutiile pe care QQinfo le ofera in acest momnent pietii au pleat de la astfel de provocari ale beneficiarilor nostri, in care rapoartele erau necesare, dar culegerea datelor necesare raportarii suferea din varii motive.
Read more
[/expand]

[expand title=”Audit Data Quality” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″] Audit Data Quality este o functie esentiala in asigurarea succesului unei politici de BI coerente.
Read more[/expand]

[expand title=”Audit BI” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″] Auditul BI poate fi o necesitate absoluta atunci cand se doreste o regandire a solutiilor si platformelor de BI, sau cand are loc o preluare in Outsourcing BI.
Read more
[/expand]

[expand title=”Solutii Operational Inteligence” rel=”servicii-highlander” tag=”h5″] Solutiile Operational Inteligence ofera un plus de valoare, adaugand puterea analiticelor descriptive, predictive si prescriptive nu numai le nivel managerial, ci chiar si la nivel operational, acolo unde se iau, in general, decizii de valoare mai mica, dar intr-un numar mult mai mare. Oferind suport decizional nu doar top- sau middle-managementului , dar si line-managementului sau chiar operatorilor ce au de luat decizii, o organizatie poate sa isi creasca eficienta si productivitatea uneori cu procente specatculoase. Valoarea este in detalii… in deciziile de detaliu bine luate !
Read more[/expand]