Servicii

Vă stăm la dispoziție cu un pachet de servicii adaptabile la specificul dumneavoastră, indiferent de profilul organizației, de domeniul de activitate în cadrul companiei, sau de specificul problemei.

Dincolo de abordarea companiilor obișnuite de consultanță în business intelligence, abordarea noastră pleacă simultan de la: 

  • înțelegerea rapidă a proceselor de business și a deciziilor manageriale ce au nevoie de suport analitic și sintetic
  • înțelegerea peisajului de date existent în companie
    peste care suprapunem „magia” noastră de a identifica nevoile concrete de analiza și modalități inovatoare de configurare și procesare, care să le deservească optimal.
Restul devine doar o experiență mereu plăcută.
 
Mai multe detalii despre tipurile de servicii pe care le oferim găsiți mai jos și în paginile subordonate:

Consultanța BI

Consultanța BI va aduce know-how-ul QQinfo acumulat în aproape 20 de ani de utilizare și implementare a platformei Qlik™ în industrii și pentru funcții variate.
Read more

Consultanță de business

Consultanța de business pe care o oferim beneficiarilor noștri este de multe ori un cadou gratuit venit la pachet cu consultanța BI, deși, în multe cazuri, plusvaloarea adusă este semnificativ mai mare. Diversitatea de industrii și situații cu care ne-am întâlnit în calitate de mangeri sau alături de managementul beneficiarilor noștri, dar și finețea observațiilor extrase de la nivel de date și operațional până la nivel tactic sau strategic va aduce un partener mereu alături în atingerea obiectivelor companiei dvs.
Read more

BI Training

 BI Training valorificând experiența QQacademy, care a debutat în 2006, vă putem oferi training in-house dedicat, sau cursuri deschise pe o serie variată de tematici, cu precădere orientat către utilizarea și pregătirea soluțiilor de BI și planificare. 
Read more
 

BI Outsourcing

BI Outsourcing este răspunsul QQinfo la nevoia tot mai mare de servicii BI complete și complexe în contextul unei crize crescânde de experți în BI.
Read more
 

Aplicații dedicate de business

Aplicații dedicate de business pot fi adeseori necesare în organizațiile în care flexiblitatea sistemelor informatice este scăzută sau în care Excel-ul nu mai poate susține procese de colaborare și coordonare ce se dezvoltă odată cu creșterea companiei. QQinfo are o abordare holistă, care pleacă de la nevoile de analiză managerială, dar păstrează tot timpul în focus uzabilitea și eficiența maximă la introducerea datelor, ca factor critic de succes în implementarea unei aplicații de business valoroase. O parte dintre soluțiile pe care QQinfo le oferă în acest moment pieței au plecat de la astfel de provocări ale beneficiarilor noștri, în care rapoartele erau necesare, dar culegerea datelor necesare raportării suferea din varii motive.
Read more

Audit Data Quality

Audit Data Quality este o funcție esențială în asigurarea succesului unei politici de BI coerente.
Read more

Audit BI

Auditul BI poate fi o necesitate absolută atunci când se dorește o regândire a soluțiilor și platformelor de BI, sau când are loc o preluare în Outsourcing BI.
Read more

Soluții Operational Intelligence

Solutiile Operational Inteligence oferă un plus de valoare, adăugând puterea analiticelor descriptive, predictive și prescriptive nu numai la nivel managerial, ci chiar și la nivel operațional, acolo unde se iau, în general, decizii de valoare mai mică, dar într-un număr mult mai mare.Oferind suport decizional nu doar top sau middle-managementului, dar și line-managementului sau chiar operatorilor care au de luat decizii, o organizație poate să își crească eficiența și productivitatea uneori cu procente spectaculoase. Valoarea este în detalii… în deciziile de detaliu bine luate !
Read more

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și analiticelor, vă recomandăm
QQblog
-ul !