Viziune, misiune

 Misiunea QQinfo

Misiunea și viziunea QQinfo este să ajutăm mediul de afaceri românesc să capete eficiență în găsirea răspunsurilor la propriile întrebări „bine-puse”. Considerăm că acesta este un pas esențial în creșterea eficienței și competitivității nu doar a organizațiilor mediului de afaceri românesc, ci și a economiei romanești în general.

„Informație inteligentă disponibilă cu viteza gândului!” este ceea ce oferim, pe scurt, pieței romanești. Și nu este nicio exagerare!

Ne bazăm pe o echipă de profesioniști, a căror recunoaștere o dorim cât mai sus, atât ca echipă, cât și ca individualități. Motiv pentru care îi oferim fiecărui membru al echipei căi de dezvoltare multiplă. În viziunea QQinfo, elementul esențial pentru succesul oricărui demers este calitatea oamenilor, atât profesională, dar mai ales morală.

Valorile QQinfo

La QQinfo avem următoarele valori fundamentale:

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm
QQblog-ul !