QQrelocation™

QQrelocation™ este o soluție de business care oferă o analiză relevantă pentru toate companiile care își desfășoară activitatea în mai multe locații de gestiune distribuite în teritoriu.

QQrelocation™ propune în mod automat cantitățile ce urmează a fi relocate pentru a se optimiza așezarea stocului curent în conformitate cu rezultatele recente din vânzări.

Sunt semnalizate prin culori (editabile) situațiile speciale de Out Of Stock și No Moving, care alterează parametri de la care se pornește calculul.

Atât cantitatile “de primit” cât și cele “de dat” sunt explicitate vizual:

Se mai poate adăuga opțional o vizualizare pe hartă, cu alte două culori diferite pentru cantitățile “de primit” și “de dat”.

QQrelocation™ nu necesită administrarea unui set complex de parametri. Este necesară doar definirea parametrilor globali:

Ceea ce mai oferă QQrelocation™ este o analiză a numărului de gestiuni cu vânzare și stoc pe articole.

Acest instrument permite analiza coerenței și respectării politicii de alocare a produselor în stocul magazinelor în funcție de profilul acestora, în special în situațiile în care magazinele nu au o politică omogenă de alocare, ci există diferențieri în ceea ce priveste alocarea anumitor produse selectiv în anumite magazine sau tipuri de magazine.

Dacă doriți produsul QQrelocation, vă rugăm să completați formularul aici !

Pentru soluții QQinfo, accesați pagina: QQsolutions.

Pentru informații despre Qlik™, accesați acest site: qlik.com.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm
QQblog
ul !