Despre Planacy

Planacy ajută companiile să devină mai eficiente și mai profitabile, făcând bugetarea, prognozarea și planificarea mult mai ușoare.

Platformă modernă și inovatoare, accesibilă direct în interfață web și creată pentru bugetare, prognoză și planificare oferă companiilor accesul la o procesare mai simplă și mai sigură, dar care aduce mai multă plus-valoare companiei-beneficiar. Este o platformă care permite adaptarea rapidă și consistentă a proceselor de planificare și bugetare, ținând cont de creșterea și dezvoltarea companiei beneficiar. Planacy poate fi personalizat după nevoile și procesele fiecărei companii în parte.

Această flexibilitate și configurabilitate fac din Planacy o soluție eficientă și inovatoare, dovadă fiind cele peste 60 de companii care deja beneficiază de capabilitățile sale.

Platforma flexibilă și dinamică Planacy se bazează pe o multitudine de caracteristici, cele mai importante fiind:

IMPLEMENTAREA RAPIDĂ de care dispune Planacy îi permite acesteia integrarea cu alte sisteme existente și sprijină utilizatorii finali, făcându-le acestora munca mult mai ușoară. Platforma este structurată astfel încât să se plieze pe nevoile de business, pe procesele și metodele de bugetare ale utilizatorului.

OFERĂ UN PROCES DE BUGETARE MULT MAI EFICIENT

Fluxul de lucru structurat de Planacy oferă siguranța că în orice moment procesul de bugetare se desfășoară conform planului. Planacy oferă suport continuu pentru acest flux de lucru, ceea ce permite introducerea datelor, permite atestări și aprobări de date. Din acest lucru rezultă că atât bugetele, cât și previziunile sunt prezentate, validate, returnate și aprobate la timp.

CONTROL, PREZENTARE GENERALĂ ȘI ADMINISTRARE FACILĂ

Ușurința în utilizare la nivel de control, administrare și prezentare generală permit configurarea, monitorizarea și controlul proceselor de planificare printr-o interfață administrativă puternică. Astfel că se pot reutiliza lucrări anterioare (șabloane deja existente), condițiile de analiză, ierarhiile ale utilizatorilor și administrarea bugetelor și prognozelor. Procesul de automatizare reduce munca manuală și repetată și ajută la obținerea unui proces fiabil și mai bine controlat, comparativ cu lucrul în Excel, spre exemplu.

Pentru clienții care doresc evitarea planificării statice anuale, Planacy le oferă o prognoză dimanică și operațională.

Planacy poate fi integrată cu cele mai moderne platforme de BI (Qlik™, Tableau, Power BI). Platforma poate fi ușor reconfigurată și personalizată în funcție de afacerea și procesele implicate.

CAPACITĂȚI EXTINSE DE ANALIZĂ

Prin integrarea Planacy cu platforma de BI (în cazul de față – Qlik™) beneficiați de o soluție coerentă de analiză, raportare, bugetare, prognoză și planificare. Analizele sunt personalizate conform cerințelor, iar calitatea datelor este asigurată prin BI și/sau Data Warehouse.

PLANACY ȘI QLIK™

Platforma Planacy se bazează pe web și se integrează perfect cu platforma BI Qlik™ – împreună oferă cele mai bune facilități posibile pentru o planificare mult mai simplă, dar mult mai valoroasă.

Prin integrarea platformei Planacy cu Qlik™ se valorifică investițiile existente în aplicațiile de modelare și analiză și se obține o soluție coerentă pentru analiză și raportare, împreună cu bugetarea, prognoza și planificarea.

Orice utilizator beneficiază de sprijin pentru toate tipurile de planificare (bugetarea financiară, prognozele fixe/rulante, planificarea vânzărilor/ achizițiilor).

Integrarea perfectă cu QlikView™ și Qlik Sense™ permite o planificare colaborativă și continuă a afacerii.

Planacy este un Partener Qlik™ Technology. Acest parteneriat tehnic dintre Qlik™ și Planacy aduce valoare clienților prin integrarea inovatoare între cele două platforme și refolosirea know-how-ului acumulat în implementarea Qlik™ în noul context de planificare!

Pentru mai multe informații despre Planacy, accesați link-ul: planacy.com

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions !

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !