Actualizări QR-Patrol

QR-Patrol

Agenții tăi sunt întotdeauna online

Ce este QR Patrol

QR Patrol este o soluție modernă în timp real, care utilizează cele mai noi tehnologii pentru a eficientiza și optimiza activitățile de tur de pază ale organizațiilor. Este o aplicație sofisticată, dar ușor de utilizat, care garantează:

 • Performanță crescută
 • Reducerea costurilor
 • Siguranța sporită a angajaților
 • Îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor 
 • Transparență – Responsabilitate
 • Justificarea muncii dumneavoastră față de clienți

Sistemul QR-Patrol

Cel mai bun sistem de monitorizare a pazei în timp real

Sistemul de monitorizare QR-Patrol se bazează pe tehnologia cloud și pe utilizarea smartphone-urilor/ tabletelor. Se compune din:

 • aplicație web folosită de centrul de monitorizare pentru a gestiona și monitoriza agenții de pază și patrulele acestora. Deoarece QR-Patrol folosește tehnologia cloud, nu este nevoie de instalarea de software.
 • aplicație mobilă folosită de agenții de pază pentru a-și efectua patrulările. Are o interfață ușor de utilizat, care necesită o pregătire minimă și poate fi descărcată gratuit din PlayStore sau AppStore pentru agenții de pază.

Utilizarea mai multor dispozitive

Fără limită de dispozitiv – Utilizabilă oriunde, oricât
Aplicație Android

Descărcați QR-Patrol
pentru Android:
QR-Patrol in Android market

Aplicație iOS

Descărcați  QR-Patrol
pentru iPhone / iPad
QR-Patrol in Appstore

Aplicație Web

Accesați QR-Patrol în Web:
https://followmystaff.com

Tehnologia 3Play

QR-Patrol oferă 3 tipuri de puncte de control

QR-Code

Plasați codul QR pe bunuri și scanați-l cu smartphone-ul.

 • Simplitate
 • Costuri reduse
 • Posibilitatea de personalizare cu logo-ul companiei

Etichetă NFC

Doar treceți smartphone-ul prin dreptul etichetei NFC pentru a-l scana.

 • Nu poate fi copiat
 • Anduranță în timp
 • Perfect pentru zonele iluminate slab

Balizeă

Balizele permit verificarea de la distanță a punctelor de control.

 • Scanare de la distanță
 • Scanare automată
 • Eficiență 

QR-Patrol

Cel mai bun sistem de monitorizare al agnților de pază în timp real

QR-Patrol ajută sute de companii din întreaga lume să-și gestioneze eficient personalul! Așadar, există o mulțime de limbi în care sunt disponibile în prezent atât aplicația mobilă QR-Patrol, cât și aplicația web.

Nu vedeți limba dumneavoastră? Nicio problemă! O putem include în câteva zile!

Sistemele de pază

Sisteme de pază Cloud vs Tradițional
Sisteme de pază în Cloud
 • Informații în timp real cu costuri minime de infrastructură
 • Flexibilitate îmbunătățită – Gestionare și monitorizare de oriunde
 • Nu este nevoie de rapoarte scrise de mână, care consumă mult timp
 • Actualizări automate de software
 • Nu necesită plan de recuperare în caz de distrugere

 

 

VS

Sisteme de pază tradiționale
 • Costul infrastructurii – Întreținerea serverului
 • Control limitat in-house
 • Control limitat asupra siguraței și încrederii agenților
 • Fără actualizări sau îmbunătățiri de sistem
 • Backup permanent, constant al fișierelor

QR-Patrol PRO

Oferă soluții suplimentare pentru avantajele QR-Patrol!
QR-Patrol PRO, evoluția QR-Patrol, oferă aplicații și funcții suplimentare de care să beneficiați!

QR-Patrol M.A.R.S.  este o aplicație mobilă pentru centrul de monitorizare/ manageri, care le permite să aibă acces la sistem și să monitorizeze agenții de pază chiar și atunci când sunt în afara biroului/ pe drum. La fel ca aplicația bazată pe cloud, poate fi folosită și de clienții finali!

QR-PTT, adică „Push To Talk” prin IP, este o aplicație bazată pe Android/ iOS care ajută agenții de pază și angajații care lucrează singuri să comunice instantaneu (oral sau prin mesaje text) între ei. Un walkie talkie modern!

Funcționalitatea Man down (Om la pământ)

Un dispozitiv cu clip atașat la agentul de pază poate detecta situații periculoase și poate trimite automat alerte SOS! Primiți mesaje SOS instantanee când un agent de pază  este atacat, are o cădere accidentală, sau este  ridicat, etc.

API - Minimizează complexitatea prin integrare

Poate fi folosit pentru a conecta QR-Patrol la sisteme terțe! Posibilitățile sunt nelimitate: de la conectarea QR-Patrol la centre de apel/ CMS de alarmă pentru a crea o platformă unificată, până la adăugarea de mai multă valoare aplicațiilor dvs. actuale (ERP etc.)

Buton extern BLE SOS

Îmbunătățiți nivelul de securitate al gărzilor dvs. prin utilizarea unui buton extern BLE SOS. Imaginați-vă un scenariu în care un paznic se află într-o situație dificilă și nu poate ajunge la dispozitivul său mobil pentru a trimite un eveniment SOS. Prin simpla apăsare a butonului SOS extern, centrul de monitorizare este notificat imediat cu privire la situația sa periculoasă.

Formulare mobile - Înlocuiți rapoartele exhaustive pe hârtie

Colectați date de calitate de la paznici în anumite puncte importante și/ sau oferiți-le instrucțiuni valoroase prin atașarea unui formular la anumite puncte de control. Informații despre condițiile din încăpere și utilaje (de exemplu, temperatură, presiune), anumite proceduri care trebuie urmate în orice punct etc. asigură cea mai bună performanță operațională.

.

QR-Patrol GOLD

Arma supremă pentru a-ți stăpâni paza
QR-Patrol GOLD, evoluția QR-Patrol PRO, oferă aplicații și funcții suplimentare de care să beneficiezi!
Guard Trail

Administratorii de securitate pot avea acum control deplin asupra patrulărilor executate: Caracteristica Guard Trail permite trasarea unei linii de cale pe hartă. Puteți chiar să jucați traseul de gardă în animație!

Logo pe rapoarte și fotografie de pază

Abonații planurilor versiunii GOLD își pot încărca acum propriul logo al companiei pe sistem, care este inclus în rapoartele exportate!

Instrument avansat de raportare personalizat

Instrumentul avansat de raportare personalizat vă va permite să creați orice raport pe care vi-l puteți imagina folosind datele din contul dvs QR-Patrol. În plus, am adunat cele mai căutate rapoarte pe baza feedback-ului dumneavoastră valoros, care vor fi incluse într-o nouă colecție gata de utilizare disponibilă pentru utilizatorii GOLD!

Puncte de control virtuale

Punctele de control virtuale elimină necesitatea punctelor de control fizice. Veți defini o zonă pentru fiecare „punct de control”, iar dacă poziția de pază se află în acea zonă, scanarea poate avea loc automat, fără a fi necesară nicio acțiune suplimentară!

QR-Patrol - câteva caracteristici cheie

Un exemplu de selecție de caracteristici cheie

Programare complet flexiblă
Nu toate organizațiile au aceleași nevoi. Asigură suport pentru o programare complet personalizabilă (utilizatorii pot crea schițe de programe, pot face modificări, le pot activa, le pot șterge/anula (istoricul este menținut), pot fi alocate mai multe Garzi unui program, este disponibilă vizualizarea zilnică/ săptămânală/ lunară/ listă, etc.

Raportare avansată
Capacități avansate de raportare disponibile.

Niveluri multiple de acces
Abilitatea de a vă organiza contul în filiale și de a oferi mai multor utilizatori propriile acreditări și nivelurile de acces respective.

Încărcare de hărți personalizate
Posibilitatea de a încărca propriile hărți personalizate în sistem și de a vizualiza acțiunile Garzilor tale în Browserul de evenimente deasupra straturilor de hărți personale, având astfel o vizualizare mult mai personalizată.

Traduceri personalizate
Sistemul este deja disponibil în 18 limbi; pot fi adăugate cu ușurință mai multe limbi sau etichetare specifică (traducere personalizată a caracteristicilor QR-Patrol).

Balize
Definiți intervalul lor de transmisie după cum doriți, utilizați scanarea automată.Utilizareabalizelor ca puncte de control esteexcelentă pentru patrulele externe ale vehiculelor și patrulele armate.

Multiple notifcări SOS
Alegeți între SOS în interiorul aplicației, butonul extern BLE SOS sau MANDOWN cu clip purtabil; toate tipurile declanșează 3 notificări: notificare aplicație web, trimitere de e-mailuri, SMS-uri.

Lucrează Offline
În cazul în care nu există conexiune la internet, Agenții de pază își pot continua patrularea în mod normal și pot trimite orice tip de eveniment – ​​toate datele sunt stocate local în aplicația telefonului și vor fi transmise sistemului cu informațiile corecte (marca temporală, poziția agentului de pază la momentul creării evenimentului, etc.).
* SOS (atâta timp cât există acoperire GSM) poate declanșa alerte prin SMS.

Locație interioară
Se lucrează în subteran sau într-un subsol? Folosiți balize pentru a depăși restricțiile fizice (zone fără acoperire GPS) și localizați foarte exact agenții de pază, cu o precizie mai bună decât GPS-ul!

Comunicare 2Way – bidirecțională
Posibilitatea de a trimite un mesaj agentului (agenților) dumneavoastră  de pază în cadrul aplicației.

Cronologie
Fila Cronologie: Vizualizați instantaneu ce s-a făcut și ce mai este de făcut (vedeți toate scanările efectuate recent / care urmează să fie efectuate conform programărilor dumneavoastră).
Fila Acțiuni în așteptare: elemente care sunt în așteptarea unor acțiuni (de exemplu, o scanare ratată a unui punct de control) pentru a vă permite să le controlați și să luați măsuri.

Geofencing
Fiți informat dacă un punct de control este scanat de către agentul de pază în zona sa predefinită sau nu, astfel încât codurile QR să nu poată fi copiate.

Urmărire
Fiți informat cu privire la poziția unui agent de pază fără ca acesta să fie nevoit să scaneze etichete/ puncte de control.

Conectarea clientului final
Garantați-vă serviciile față de clienții dumneavoastră! Oferiți clienților dvs. propriile credențiale, pentru a se conecta și a vizualiza evenimentele legate de site-urile lor în timp real, 24/7!

Rapoarte programate de e-mail pentru clienți
Automatizați procesul de raportare către clienții dumneavoastră. Personalizați frecvența în funcție de nevoile specifice ale clientului. Anunțați-i că sunt protejați în orice moment!

Architectura QR-Patrol

Au fost luate toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța sistemului și a datelor clienților noștri;

 • Datele sunt stocate pe propriile noastre servere
 • Criptarea SSL este utilizată pentru toate comunicațiile
 • Datele sunt reflectate pe mai mult de 1 server

De asemenea, au fost luate toate măsurile necesare pentru a oferi o disponibilitate ridicată a tuturor serviciilor.

Modul de utilizare

Urmați 6 pași simpli

Aplicație cu gamă largă

Supraveghează toate teritoriile dumneavoastră

Diagrame operaționale

Mai jos, prezentăm câteva tipuri diferite de diagrame operaționale care arată cum funcționează aplicația web în diferite industrii și dintr-o perspectivă diferită de fiecare dată.
Cel mai simplu mod de a prezenta structura aplicației web și ce oferă aceasta, astfel încât clientul potențial să înțeleagă cum să o opereze și câte informații pot fi accesate și gestionate printr-o singură platformă.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !