Aplicații de monitorizare Qlik Sense™ SaaS

Aplicații de monitorizare Qlik Sense™ SaaS

Qlik™ oferă o varietate de aplicații de monitorizare care pot oferi diverse perspective asupra mediului tău Qlik™ Cloud.

Dacă doriți să urmăriți capacitatea de utilizare a utilizatorilor beneficiarul dvs., consultați Entitlement Analyzer. 
Doriți să vă optimizați aplicațiile Qlik Sense™? Atunci poate că App Analyzer vă va ajuta.
Doriți mai multe informații despre reîncărcările aplicației dvs. – descărcați Reload Analyzer.
Doriți să aflați ce utilizatori și grupuri au acces la ce spațiu și ce roluri au? Începeți să utilizați Access Evaluator și, în sfârșit, dacă sunteți o companie care trebuie să monitorizeze centralizat informațiile de la mai mulți beneficiari Qlik™ Cloud, toate dintr-un singur tablou de bord, consultați aplicația OEM Dashboard.

Qlik™ este dedicat succesului dumneavoastră, iar cei mai buni și mai străluciți oameni de la Qlik™, au creat aceste soluții specifice pentru a face mai rapidă și mai ușoară obținerea acestor informații importante, astfel încât să nu trebuiască să o faceți dvs. 

Aceste aplicații sunt disponibile pentru descărcare în comunitatea Qlik™ împreună cu documentația necesară. 

Pentru mai multe detalii despre aplicațiile de monitorizare Qlik Sense™ pentru cloud și On Premise vă rugăm să accesați acest link: https://community.qlik.com/t5/Official-Support-Articles/The-Qlik-Sense-Monitoring-Applications-for-Cloud-and-On-Premise/ta-p/1822454.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos.

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !