Companie

Q&Q Info Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2005, ca urmare a identificarii pe piaţa românească a unei nevoi stringente în managementul privat şi de stat românesc: creșterea complexitatății afacerilor, precum şi nivelul competitivităţii în multe sectoare de activitate au atins un nivel critic, de la care luarea deciziilor folosind în cvasi-exclusivitate elementele subiective, intuitive, fără a le consolida pe cifre concrete, venite de la baza functională a organizaţiei, nu mai este posibilă pentru a genera rezultate performanțe.

Accesarea informaţiilor de calitate, analizarea complexă şi profundă a realităţilor din interiorul şi din afara companiilor, pot fi mari consumatoare de timp. Pentru cei care timpul de management este o resursă suprasolicitată, a venit vremea unei schimbări: implementarea unui sistem de analiza si raportare manageriala bazat pe platforma QlikView™ !

Q&Q Info Consult SRL, sau pe scurt QQinfo, are în miezul său experienţa de business, management şi IT acumulată de profesionişti ce au activat în special în domeniul retail-ului, al distribuţiei sau IT.

"Încă din 2005, am sesizat că odată cu complexitatea afacerilor, pe piața românescă se tinde spre un punct critic al competivității în multe sectoare de activitate, atât în ceea ce privește managementul privat cât și cel de stat. Mă refer la insuficiența unui suport, care să ofere cifre concrete despre organizație și care să genereze rezultate performante. Accesarea informațiilor de calitate, analizarea complexă și profundă a realităților din interiorul și din afara companiilor sunt practic mari consumatoare de timp. Q&Q Info Consult este un implementator de soluții software de business ce reîmprospătează piața cu o interfață prietenoasă pentru utilizatori. Altfel spus, scopul este optimizarea operațiunilor indiferent de dimensiunile companiilor. La QQinfo, ne menținem verticalitatea prin valoarea lucrului bine făcut, prin puterea adevărului și nu în ultimul rând prin dragostea pentru tehnologie, pe care o privim drept un real catalizator de creştere a eficienţei mediului de afaceri. Compania noastră și-a propus să aducă în România unelte, metodologii și soluții care să permită managerilor din România să poată concura, de la egal la egal, cu manageri din oricare colț al lumii. „Informație inteligentă cu viteza gândului!” este, pe scurt, ceea ce oferim beneficiarilor noștri."
Cotiso Hanganu
Q and Q INFO CONSULT SRL

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și analiticelor, vă recomandăm
QQblog-ul !