Detalii QQacademy

QQacademy este un eveniment ce cuprinde training-uri de utilizare şi administrare a platformei de Business Intelligence QlikView™. Sesiunile sunt semestriale sau se pot organiza la cerere dacă se depășește numărul minim de cursanți.

O sesiune QQacademy este formată din 3 module de curs cu tematici tehnice de bază:

  • QlikView Developer Scripting și Administrare (QDSA, 2 zile);
  • QlikView Layout Designer (QLD, 2 zile);
  • QlikView Advanced SAOAIF (Set Analysis & Other Advanced Interface Functionality, 2 zile).

În primele 2 părți ale programului vom dezvolta împreună, de la zero, o aplicație de analize vizuale. Mai exact:

  • în cadrul QDSA ne vom conecta la câteva seturi diferite de date și vom pregăti baza informațională a vizualizării, deprinzând astfel elementele esențiale ale conectării Qlik™ la sursele de date;
  • iar în cadrul QLD vom construi interfața peste datele aduse în cadrul QDSA, conform cerințelor proiectului, explorând opțiunile de vizualizare posibile, în contexte potrivite de utilizare.

În cadrul modulului de design de interfață vizuală (QLD), testul final va avea și o secțiune practică, care va consta din construirea unei analize Whait-If, precum cea din imagine.

Recomandăm QDSA personalului tehnic ce va asigura implementarea şi întreținerea platformelor QlikView™ în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

QLD eficientizează timpii de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client, motiv pentru care este o plus-valoare pentru:

  • personalul tehnic care va asigura implementarea și întreținerea platformelor QlikView™';
  • responsabilii de raportare, analiștii sau utilizatorii ”curioși”;
  • persoanele aflate în funcții de management și coordonare.

QA SAOAIF este recomandat persoanelor familiarizate cu QlikView™ care doresc să aprofundeze această platformă de Business Intelligence. Acest curs acoperă printre altele familiarizarea și însușirea unor instrumente ca Set Analysis, a unor noi metodologii de explorare a datelor, de organizare a acestora, ca de exemplu MetaData Management, bune practici de organizare a procesării datelor ca Enterprise Framework, însușirea unor practici și instrumente de urmărire a stadiilor de dezvoltare a aplicațiilor de mentenanță, cum sunt cele de Versioning și Documentare, dar și multe altele.

Instructorul nostru, Cotiso Hanganu, are 16 ani de experiență în dezvoltarea și utilizarea soluțiilor QlikView™, a fost implicat în dezvoltarea a peste 100 de proiecte și este singurul instructor pregătit de QlikView™ din Romania, având la activ câteva sute de persoane instruite în peste 30 sesiuni de workshop-uri QlikView™.

Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA:

  • Investiția include: participarea la curs, suportul de curs în format tipărit şi electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma/diplomele de absolvire, masa de prânz şi gustări alături de răcoritoare la începutul fiecărei sesiuni şi în pauze;
  • Taxa de participare se achită anterior începerii cursului.

Pentru a aplica online, vă rugăm să completați formularul de înscriere și vă vom contacta noi.

Numărul de locuri la QQacademy este limitat! Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării taxei de participare.

Locul de desfăşurare şi detaliile legate de orarul QQacademy vi le vom comunica ulterior finalizării înscrierilor și minim cu o săptămână înainte de începerea cursurilor.

Să ne vedem cu bine la QQacademy!