QQacademy-20PAA-20jan2012

QQacademy este un eveniment ce cuprinde training-uri de utilizare şi administrare a platformei de Business Intelligence QlikView. Sesiunile sunt semestriale sau se pot organiza la cerere dacă se depășește numărul minim de cursanți.

O sesiune QQacademy este formată din 3 module de curs cu tematici tehnice de bază:

– QlikView Developer Scripting si Administrare (QDSA, 2 zile)
– QlikView Layout Designer (QLD, 2 zile)
– QlikView Advanced SAOAIF (Set Analysis & Other Advanced Interface Functionality, 2 zile)

In primele 2 parti ale programului vom dezvolta impreauna, de la zero, o aplicatie de analize vizuala. Mai exact:
– in cadrul QDSA ne vom conecta la cateva seturi diferite de date si vom pregati baza informationala a vizualizarii, deprinzand astfel elementele esentiale ale conectarii Qlik la sursele de date,
– iar in cadrul QLD vom construi interfata peste datele aduse in cadrul QDSA, conform cerintelor proiectului, explorand optiunile de vizualizare posibile, in contexte potrivite de utilizare.

In cadrul modulului de design de interfata vizuala (QLD), testul final va avea si o sectiune practica, care va consta din construirea unei analize Whait-If, precum cea din imagine.

Recomandăm QDSA personalului tehnic ce va asigura implementarea şi întreţinerea platformelor  QlikView în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

QLD eficientizează timpii de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client, motiv pentru care este o plus-valoare pentru:

  • personalul tehnic care va asigura implementarea și întreținerea platformelor QlikView;
  • responsabilii de raportare, analiștii sau utilizatorii ”curioși”;
  • persoanele aflate în functii de management si coordonare.

QA SAOAIF este recomandat persoanelor familiarizate cu QlikView care doresc să aprofundeze această platformă de Business Intelligence. Acest curs acoperă printre altele familiarizarea și însușirea unor instrumente ca Set Analysis; a unor noi metodologii de explorare a datelor; de organizare a acestora ca de exmplu MetaData Management; bune practici de organizare a procesării datelor ca Enterprise Framework; însușirea unor practici și instrumente de urmărire a stadiilor de dezvoltare a aplicațiilor de mentenantă cum sunt cele de Versioning și Documentare, și multe altele.

Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA:

  • Investiția include: participarea la curs, suportul de curs în format tipărit şi electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma/diplomele de absolvire, masa de prânz şi gustări alături de răcoritoare la începutul fiecărei sesiuni şi în pauze.
  •  Taxa de participare se achită anterior începerii cursului.

Pentru a aplica online, vă rugăm să completați formularul de înscriere și vă vom contacta noi.

Numărul de locuri la QQacademy este limitat! Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării taxei de participare.

Locul de desfăşurare şi detaliile legate de orarul QQacademy vi le vom comunica ulterior finalizării înscrierilor și minim cu  1 săptămână înainte de începerea cursurilor.

Să ne vedem cu bine la QQacademy!

Sempre fi,

QQteam