Detalii QQacademy

academy+online

QQacademy este un eveniment ce cuprinde training-uri de utilizare şi administrare a platformei de Business Intelligence Qlik™. Sesiunile sunt semestriale sau se pot organiza la cerere dacă se depășește numărul minim de cursanți.

O sesiune QQacademy este formată din 2 module de curs cu tematici tehnice de bază:

În primele 2 părți ale programului vom dezvolta împreună, de la zero, o aplicație de analize vizuale.

Mai exact:

Recomandăm QDSA personalului tehnic ce va asigura implementarea şi întreținerea platformelor Qlik™ în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

QLD eficientizează timpii de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client, motiv pentru care este o plus-valoare pentru:

QA SAOAIF este recomandat persoanelor familiarizate cu Qlik™ care doresc să aprofundeze această platformă de Business Intelligence. Acest curs acoperă printre altele familiarizarea și însușirea unor funcționaliltăți avansate ca Set Analysis, Alternate States, dar și dezvoltarea unor formule eficiente și performante.

Instructorul nostru, Cotiso Hanganu, are 20 de ani de experiență în dezvoltarea și utilizarea soluțiilor Qlik™, a fost implicat în dezvoltarea a peste 200 de proiecte și este singurul instructor pregătit de Qlik™ din România, având la activ câteva sute de persoane instruite în peste 40 sesiuni de workshop-uri Qlik™.

QQacademy-v2-IF-16-noi-2020Pentru sesiunea ”open house” participarea unei persoane la o zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA
Taxa de participare se achită anterior începerii cursului.

Investiția include: participarea la curs, suportul de curs în format tipărit și electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma/ diplomele de absolvire, masa de prânz și gustări, alături de răcoritoare la începutul fiecărei sesiuni și pauze

 
 
QQacademy-online-v2-IF-16-noi-2020

Pentru sesiunea online participarea unei persoane la o zi de curs presupune o investiție de 220 EUR+TVA
Taxa de participare se achită anterior începerii cursului.

Investiția include: acces la platforma online, la dispozitivele virtuale, precum și la kit-urile de instalare, suportul de curs în format electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma/ diplomele de absolvire.

Recomandăm să aveți o conexiune bună la internet !

Pentru a aplica online, vă rugăm să completați formularul de înscriere și vă vom contacta noi pentru definitivarea detaliilor de participare.

Numărul de locuri la QQacademy este limitat! Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării taxei de participare.

Locul de desfăşurare şi detaliile legate de orarul QQacademy vi le vom comunica ulterior finalizării înscrierilor și minim cu o săptămână înainte de începerea cursurilor.

Să ne vedem cu bine la QQacademy !

Pentru soluții QQinfo, vizitați pagina: QQsolutions !

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !