Detalii QQacademy

QQacademy este un eveniment ce cuprinde training-uri de utilizare şi administrare a platformei de Business Intelligence QlikView™. Sesiunile sunt semestriale sau se pot organiza la cerere dacă se depășește numărul minim de cursanți.

O sesiune QQacademy este formată din 2 module de curs cu tematici tehnice de bază:

În primele 2 părți ale programului vom dezvolta împreună, de la zero, o aplicație de analize vizuale. Mai exact:

În cadrul modulului de design de interfață vizuală (QLD), testul final va avea și o secțiune practică, care va consta din construirea unei analize Whait-If, precum cea din imagine.

Recomandăm QDSA personalului tehnic ce va asigura implementarea şi întreținerea platformelor QlikView™ în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

QLD eficientizează timpii de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client, motiv pentru care este o plus-valoare pentru:

QA SAOAIF este recomandat persoanelor familiarizate cu QlikView™ care doresc să aprofundeze această platformă de Business Intelligence. Acest curs acoperă printre altele familiarizarea și însușirea unor funcționaliltăți avansate ca Set Analysis, Alternate States, dar și dezvoltarea unor formule eficiente și performante.

Instructorul nostru, Cotiso Hanganu, are 20 de ani de experiență în dezvoltarea și utilizarea soluțiilor Qlik™, a fost implicat în dezvoltarea a peste 200 de proiecte și este singurul instructor pregătit de Qlik™ din Romania, având la activ câteva sute de persoane instruite în peste 40 sesiuni de workshop-uri Qlik™.

Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA
Taxa de participare se achită anterior începerii cursului.

Investiția include: participarea la curs, suportul de curs în format tipărit şi electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma/ diplomele de absolvire, masa de prânz şi gustări alături de răcoritoare la începutul fiecărei sesiuni şi în pauze.

Pentru a aplica online, vă rugăm să completați formularul de înscriere și vă vom contacta noi pentru definitivarea detaliilor de participare.

Numărul de locuri la QQacademy este limitat! Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării taxei de participare.

Locul de desfăşurare şi detaliile legate de orarul QQacademy vi le vom comunica ulterior finalizării înscrierilor și minim cu o săptămână înainte de începerea cursurilor.

Să ne vedem cu bine la QQacademy!