Corporate Social Responsibility

QQinfo s-a implicat și continuă să se implice în susținerea acestor asociații de voluntariat:

Asociația VolunDar

Urmărește recunoașterea la nivel național și mondial a voluntarilor și proiectelor dezvoltate prin voluntariat. Încurajează integrarea voluntariatului în programele de dezvoltare personală și promovează mobilizarea unui număr tot mai mare și a unei mai mari diversități de voluntari care să contribuie la calitatea mediului și societății în care trăim. Implică-te și tu !

  • Face vizibile motive de bucurie din viața oamenilor și ajută părinții și societatea să crească copii pregătiți să devină adulți sănătoși, veseli și capabili să-și impună valoarea și valorile.
  • Facilitează transferul de experiențe, învățături și valori, între generația tânără și oamenii aflați la seniorat profesional și pensionare.
  • Ajută oamenii să descopere bucuria voluntariatului cu beneficiile pe care le aduce aceasta asupra dezvoltării personale și a unei societăți cu oameni sănătoși, veseli, încrezători și preocupați să se ajute unii pe alții.

Asociația Primii Pași Spre Performanță

Înființată din inițiativa tânărului Crăciun Alexandru Flavian, Asociația Primii Pași Spre Performanță reprezintă o asociație non-profit ONG Argeș, oportunitatea persoanelor cu dizabilități de a excela în activitățile sportive.

În prezent, în România există 757.248 de persoane cu dizabilități, mai mult de 2% din populația României. Din acestea, peste jumătate își doresc să practice activități sportive, însă nu li se oferă sprijinul și ajutorul.

Piedicile majore care stau în calea afirmării persoanelor cu dizabilități sunt: atitudinile negative, gândirea stereotipică și presupunerile privitoare la ce pot și ce nu pot persoanele cu dizabilități.

În realitate, persoanele cu dizabilități dispun de o arie largă de abilități care pot fi reactualizate și dezvoltate permanent.

Din acest motiv, a fost înființată această asociație ONG Argeș, pentru a acorda sprijinul necesar persoanelor cu dizabilități și de a le acorda o nouă șansă pentru a-și îndeplini dorința.

Centrul pentru Studii Complexe

Înfiinţat în 1996 ca organizaţie non-guvernamentală şi nonprofit (ONG), Centrul pentru Studii Complexe (CSC) şi-a asumat misiunea de a promova paradigma Complexităţii în România. În prezent, activităţile centrului se desfășoară sub patronajul UNESCO.

CSC este primul și cel mai important Think-Tank în Complexitate din România. Prin activitatea sa, CSC se constituie într-o punte care uneşte abordarea academică şi cea pragmatică în scopul de a valorifica
economic noile teorii, modele, concepte şi noţiuni furnizate de studiile şi cercetările efectuate în domeniul fenomenelor neliniare (sisteme dinamice, sinergetică, autoorganizare, teoria haosului determinist, geometrie fractală). 

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !