QQsecurity™

Atunci când confidențialitatea datelor este extrem de importantă pentru organizație, poate vă doriți ca anumite subseturi de date să fie accesibile diferențiat către anumite persoane, existând simultan și utilizatori cu drepturi de acces asupra întregului set de date. 

Gestionarea diferențiată a accesului la date sensibile în cadrul aceleași aplicații  Qlik™, pentru nivele eterogene de acces la date, se poate defini în mai multe moduri, QQsecurity™ oferind tot ce este necesar unui administrator neexperimentat de Qlik™ pentru a ține sub control regulile de securitate aplicabile.  

Nu mai sunt necesare aplicații dedicate pentru utilizatori dedicați sau ranguri speciale și astfel administrarea devine mai simplă, iar QQsecurity™ este pregătit să gestioneze drepturile de acces diferențiate pentru un întreg pachet de aplicații analitice Qlik™, inclusiv cu reguli aplicabile simultan pentru un  grup de mai multe aplicații Qlik™ de analiză.

…. de rang egal, dar care nu au zone de responsabilitate suprapuse (cum ar fi directorii de regiune, sau de business unit, etc.).

…. face mai grosier la nivel de aplicație completa, sau mai fin, atât pe verticala tabelelor (rânduri cu date care sunt sau nu accesibile în funcție de rolul utilizatorului) cât și pe orizontala tabelelor (coloane cu date ascunse pentru anumite nivele de acces la date aferente unor utilizatori cu roluri specifice). În plus, cel puțin în QlikView™, se poate controla și vizibilitatea anumitor pagini și obiecte prin asocierea cu utilizatori și roluri.

Mai multe detalii în curând !

Pentru soluții QQinfo, accesați pagina: QQsolutions.

Pentru informații despre Qlik™, accesați pagina: qlik.com.

Dacă doriți produsul QQsecurity™, sau aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de aici .

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !