QQpromo™

QQpromo™ este o aplicație unică dedicată gestionării eficiente a campaniilor de promovare derulate prin canale indirecte.

Adoptarea QQpromo™ în organizații de distribuție livrează valoare prin:

Soluția se bazează pe 8 părți componente (Key features):

1. QQpromo.Collect™ este componenta de bază a platformei, care conține recipientele și interfața de înregistrare a promoțiilor și consola de administrare a utilizatorilor și a parametrilor de caracterizare generală a promoțiilor.

Rulează pe o platformă open source Apache-MySQL-Php. Pagina principală permite:

2. QQpromo.Analytics™ este componenta de analiză de management, care livrează o interfață vizuală, grafică și interactivă, bazată pe platforma de business intelligence QlikView™.

Pagina Dashboard permite vizualizarea intuitivă a indicatorilor generali și selectarea unui subset de promoții spre analiză.

Pentru a înțelege mai bine planificarea din perspectiva temporală, inclusiv alinierea în timp a clienților și canalelor aflate în promoție, sugerăm o formă de vizualizare de tip Gantt și/ sau un pivot de planificări, ca cele de mai jos:

3. QQpromo.Connect™ este componenta care permite interconectarea sistemului QQpromo™ cu alte sisteme informatice pentru schimbul bidirecțional de informații:

  • nomenclatoare de articole și clienți și locații clienți din ERP, dar și preț și cost unitar curent din ERP către QQpromo.Collect™
  • toate detaliile QQpromo.Collect™ către QQpromo.Analytics™
  • dar și eventualele trimiteri QQpromo.Collect™ înapoi către ERP, (pentru identificarea codurilor de promoție, de exemplu).

Dacă vă interesează produsul QQpromo™, vă rugăm să completați formularul aici.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm
QQblog
-ul !