QQadjustments™

Atunci când se dorește o separație extrem de clară între înregistrările fiscale din contabilitate și datele de bază pentru analizele manageriale, care necesită un tratament contabil și financiar diferit, se evită păstrarea acestor informații suplimentare în cadrul aceluiași sistem (ERP). Simultan însă, menținerea datelor în 2 sisteme diferite, aduce și probleme de dublare a efortului de introducere a informațiilor, cât și probleme de sincronizare a datelor și interpretarea a diferențelor.

QQadjustments™ aplică principiile managementului prin excepții, preluând datele de bază, în majoritate, din sistemul fiscal-contabil și oferind un spațiu suplimentar de introducere a excepțiilor de alterare (adăugare/ ștergere/ modificare/ etc.).

În final, analiticele Qlik™ incluse oferă, printr-o simplă selecție, opțiuni de a vizualiza:

  • varianta fiscal-contabilă originală citită din ERP,
  • sau varianta ajustată,
  • dar permite și evidențierea imediată a ajustărilor aplicate (pentru un maxim de consistență și transparență).

Pentru soluții QQinfo, accesați pagina: QQsolutions.

Pentru informații despre Qlik™, accesați pagina: qlik.com.

Dacă doriți produsul QQadjustments™, sau aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de aici .

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !