Machine Learning și Qlik™ AutoML

Calea de urmat pentru AI și ML complet integrate

Machine Learning și Qlik™ AutoML

Bine ați venit la ultima postare de pe blog din seria de videoclipuri Qlik™ AI și ML, care conține clipurile video 5 și 6 axate pe Machine Learning și Qlik™ AutoML

În prezent, majoritatea organizațiilor se străduiesc să înțeleagă ce este posibil să se întâmple în viitor și de ce – cu excepția cazului în care pot investi în cercetători de date pentru a crea modele de învățare automată și a face predicții. Qlik™ AutoML aduce modelele generate de AI și capacitățile de analiză predictivă direct în comunitatea mai mare de utilizatori și echipe de analiză, într-o experiență de utilizare simplă, permițându-le să aplice această putere la o gamă largă de cazuri de utilizare „zilnică”.

În acest prim material video, al cincilea din seria ”Calea de urmat pentru AI și ML” de la Qlik™, veți urmări o prezentare despre machine learning, o descriere a capacităților Qlik™ AutoML și ceea ce îl face unic și vom arunca o privire la numeroasele cazuri de utilizare la care poate fi aplicat.

Video 5

Rulează videoul

Cu Qlik™ AutoML, business analiștii și echipele de analiză pot genera cu ușurință modele de învățare automatizată, pot face predicții și planifica decizii – toate acestea într-o experiență de utilizare intuitivă, fără coduri. Acesta vă permite să creați cu ușurință experimente ML, să identificați factorii cheie în setul de date și să generați modele pentru instruire și rafinare. Apoi puteți face predicții viitoare pe date prospective, completate cu date de influențare a predicțiilor (valori Shapley) la nivel de înregistrare. Acest lucru vă permite să înțelegeți nu doar ce s-ar putea întâmpla, ci și de ce s-ar putea întâmpla și ce măsuri pot fi luate pentru a influența cât mai bine rezultatele. Datele predictive pot fi publicate cu ușurință în Qlik Sense™ și în alte platforme cloud, iar modelele pot fi integrate în Qlik Sense™ pentru explorare în timp real și pentru planificarea scenariilor de tip „ce-ar fi dacă”.

Următorul clip video oferă o demonstrație detaliată a Qlik™ AutoML, inclusiv formarea modelului, generarea de predicții și analiza datelor în Qlik Sense™.

Video 6

Rulează videoul

Aici se încheie seria de bloguri și videoclipuri despre AI și ML de la Qlik™, dar acesta este doar începutul călătoriei Qlik™ AI.  Cu noi progrese, cum ar fi AI generativă, care transformă modul în care trăim și lucrăm, AI este poziționată pentru a deveni și mai puternică în oferirea de asistență și automatizare în domeniul analizei.  Qlik™ a lansat recent noua suită de conectori în timp real pentru OpenAI, permițând integrarea directă a conținutului și a capabilităților AI generative în aplicațiile și automatizările Qlik Sense™.  Acest lucru îi ajută pe utilizatorii Qlik™ să sporească analizele, să sintetizeze și să combine datele și să adreseze întrebări de AI generativă pentru a extinde contextul și perspectivele.  Consultați aici.

Pentru a viziona și cele 4 clipuri video anterioare din seria Calea de urmat complet integrată AI și ML, faceți clic pe link-urile de mai jos:

Partea 4 – Servicii de Machine Learning pentru analize îmbunătățite
Partea 3 – Analize încorporate și integrări în Qlik Sense
Partea 2 – Informații automatizate prin intermediul Insight Advisor în Qlik Sense
Partea 1 – Capabilitățile complet integrate de AI și ML ale Qlik

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !