Capabilitățile complet integrate de AI și ML ale Qlik™

Calea de urmat pentru AI și ML complet integrate

Capabilitățile complet integrate de AI și ML ale Qlik™

Qlik™ oferă perspective mai profunde și decizii bazate pe date pentru toți. În perioada următoare, Qlik™ va începe să prezinte o serie de videoclipuri axate pe strategia, capacitățile și direcția Qlik™ pentru AI și ML, pe care vi le vom prezenta și noi în blogul nostru. Pe parcursul următoarelor săptămâni veți afla despre abordarea unică a lui Qlik™ în materie de AI și ML, despre gama largă de capabilități pentru Augmented Analytics (analize augmentate) în Qlik Sense™, AutoML pentru Predictive Analytics (analize predictive) și Data Science Integration (integrarea științei datelor) și veți avea o privire asupra direcției viitoare a Qlik™ și a ceea ce urmează să se întâmple.

În acest prim material video, este prezentată abordarea generală a Qlik™, se discută despre ceea ce o face unică și se descriu capacitățile și beneficiile de la un capăt la altul ale Qlik™, care oferă o perspectivă mai profundă, mai semnificativă și mai accesibilă tuturor factorilor de decizie și accelerează timpul de valorificare prin automatizare. 

Spre deosebire de alte soluții, Qlik™ oferă inteligență artificială și ML complet integrate în platforma Qlik™ ca servicii de bază, nu ca o abordare „cu șuruburi” sau de tip „o mărime unică pentru toate”. Qlik™ oferă un set complet de capacități sporite, în care putem „poleniza încrucișat” prin valorificarea capacităților bazate pe ML în Qlik Sense™ și a analizelor Qlik Sense™ în AutoML. 

Rezultatul este o soluție de la un capăt la altul, care oferă experiențele potrivite utilizatorilor de toate nivelurile de calificare, ajutându-i să își atingă potențialul maxim cu ajutorul datelor.

Rulează videoul

În clipurile video viitoare vă vom prezenta o analiză mai profundă asupra unor capacități actuale și viitoare prezentate la Qlik™ World.  Printre acestea se numără generarea de informații în Qlik Sense™, care include Automated Insights (informații automatizate) și Natural Language (limbajul natural), servicii ML cu o previzualizare a Key Driver Analysis (analiza factorilor cheie) și integrări cu o privire asupra Microsoft Teams Chat. De asemenea, vom prezenta informații despre AutoML și analiza predictivă, inclusiv abordarea Qlik™, precum și o prezentare a ciclului de viață al analizei predictive în Qlik™ AutoML, precum și analiza rezultată în Qlik Sense™. Rămâneți cu noi!

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !