Analize încorporate și integrări în Qlik Sense™

Calea de urmat pentru AI și ML complet integrate

Analize încorporate și integrări în Qlik Sense™

Bine ați venit la următorul material video din seria Qlik™ axat pe strategia, capacitățile și direcția pentru AI și ML. Pe parcursul acestei serii, va fi descrisă abordarea unică a Qlik™ pentru AI și ML, vor fi demonstrate capabilitățile existente și noi pentru analiză augmentată în Qlik Sense™, AutoML și analiză predictivă, și va fi oferită o privire asupra direcției viitoare a Qlik™ și a ceea ce urmează să se întâmple.

În acest al treilea clip video puteți vedea:

  • capacitățile Qlik™ de a încorpora caracteristici și capabilități de analiză augmentată folosind multiple puncte finale de integrare disponibile în Qlik Sense™;
  • o demonstrație a unei caracteristici viitoare care va schimba jocul și care a fost prezentată la QlikWorld – analiza conversațională în cadrul Microsoft Teams;
  • diferite tipuri de integrări pentru încorporarea capabilităților augmentate;
  • un exemplu de utilizare a API și de analiză încorporată într-o aplicație web.
Rulează videoul

Cu API-urile de analiză augmentată recent lansate, Qlik™ oferă utilizatorilor o cale esențială pentru a valorifica informații automate și interacțiunea cu limbajul natural în mediile pe care le aleg, precum și pentru a construi o logică de afaceri folosind date dintr-o gamă largă de surse. Dezvoltatorii pot valorifica toate acestea pentru a-și crea propriile experiențe încorporate și mashup-uri, continuând în același timp să ghideze experiența utilizatorului folosind logica de afaceri și elemente precum întrebările de exemplu. Toate aceste puncte finale sunt însoțite de ghiduri și resurse pentru dezvoltatori, pentru a-i ajuta pe aceștia la începuturi.

Rămâneți pe recepție pentru următorul clip video de la Qlik™, în care vom evidenția utilizarea serviciilor de învățare automată în cadrul capacităților noastre de analiză sporită, inclusiv o demonstrație a unei noi capacități interesante de analiză a factorilor cheie.

Pentru a viziona cele două videoclipuri anterioare din seria Calea de urmat complet integrată AI și ML, faceți clic pe link-urile de mai jos:

Partea 2 – Informații automatizate prin intermediul Insight Advisor în Qlik Sense
Partea 1 – Capabilitățile complet integrate de AI și ML ale Qlik™

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !