Informații automatizate prin intermediul Insight Advisor în Qlik Sense™

Calea de urmat pentru AI și ML complet integrate

Informații automatizate prin intermediul Insight Advisor în Qlik Sense™

Continuăm seria de clipuri video, axată pe strategia, capacitățile și direcția Qlik™ pentru AI și ML. Pe parcursul acestei serii, este descrisă abordarea unică a Qlik™ pentru AI și ML, sunt demonstrate capabilitățile existente și noi pentru Augmented Analytics în Qlik Sense™, AutoML și Predictive Analytics și se oferă o privire asupra direcției viitoare și a ceea ce urmează.

În acest al doilea material video, este vorba despre Automated Insights și interacțiunea cu limbajul natural prin intermediul Insight Advisor în Qlik Sense™.

Pentru o scurtă demonstrație, urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Aceste caracteristici sunt disponibile în prezent, iar Qlik™ continuă să inoveze și să extindă amploarea și profunzimea funcționalității. Insight Advisor oferă perspective automatizate, inclusiv vizualizări și perspective în limbaj natural, valorificând motorul asociativ unic al Qlik™ combinat cu AI și ML și logica de afaceri din aplicația dvs. Vor fi discutate funcțiile de căutare și chat ale Insight Advisor și capacitatea unică a tipurilor de analiză (Analysis Type) pentru generarea de analize avansate în câteva clicuri. De asemenea, puteți viziona o demonstrație pentru Natural Language Object, pentru desfășurarea de insight-uri în limbaj natural direct în cadrul unui sheet.

Cu ajutorul informațiilor automatizate și al analizei limbajului natural, Qlik™ oferă informații mai profunde și mai puternice, extinde accesul la date și stimulează eficiența. Factorii de decizie în afaceri beneficiază de o modalitate simplă, dar puternică, de a răspunde rapid la întrebări prin chat și, de asemenea, de o perspectivă mai profundă pe care o pot explora în tablourile lor de bord. Analiștii și autorii de conținut pot crea cu ușurință analize avansate prin alegerea tipurilor de analiză sau prin utilizarea căutării în limbaj natural, reducând complexitatea și accelerând timpul de valorificare și eficiența.  Iar cu stratul robust de logică de afaceri Qlik™, generarea de informații și procesarea limbajului natural pot fi personalizate pentru cerințele unice ale afacerii dumneavoastră. Chat-ul, căutarea și NLG-ul sunt asigurate în peste 11 limbi.

Rămâneți cu noi pentru următorul clip video în care vom evidenția capacitățile de analiză și integrare încorporate ale Qlik™ pentru Augmented Analytics și vom demonstra noua capacitate de integrare a Qlik™ în Microsoft Teams.

Pentru primul video din această serie, vă rugăm să vizitați pagina: https://qqinfo.ro/en/qliks-fully-integrated-am-and-ml-capabilities/.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !