Servicii de Machine Learning (ML) pentru analize îmbunătățite

Calea de urmat pentru AI și ML complet integrate

Servicii de Machine Learning (ML) pentru analize îmbunătățite

Bine ați venit la cel de-al patrulea clip video din seria de bloguri Qlik™ despre AI și ML. În acest videoclip, vor fi demonstrate serviciile integrate AI și ML încorporate în platforma Qlik™ la un nivel de bază, concepute pentru a sprijini analiza augmentată într-un mod transparent și fără întreruperi.

Tipurile de analiză din Qlik Sense™ permit utilizatorului să genereze informații sofisticate automatizate, completate cu vizualizări multiple și NLG (Natural Language Generation – generarea limbajului natural), în câteva clicuri. Multe dintre acestea profită de analiza avansată și de învățarea mecanică sub capotă. Veți vedea câteva dintre acestea în acțiune.

În continuare, puteți vedea o demonstrație a unei noi caracteristici interesante care a fost prezentată la Qlik World (și care va fi lansată în curând) – analiza factorilor cheie. Ca o reîmprospătare, analiza factorilor cheie este identificarea sistematică a factorilor de influență asupra unui domeniu țintă sau, pur și simplu, identificarea valorilor din setul dvs. de date care determină valorile unei metrici pe care ați identificat-o. Utilizatorii ar putea dori să știe ce factori influențează vânzările într-o anumită regiune sau ce influențează o fluctuație recentă a ratei de dezabonare.

Utilizând motorul AutoML sub capotă, putem analiza datele folosind tehnici puternice de ML și putem genera aceste informații valoroase pentru utilizatorii de analiză. Cea mai bună parte este că puteți face acest lucru direct în Qlik Sense™, fără a fi nevoie să încărcați un set de date de instruire sau să configurați un experiment ML. Acest lucru evidențiază direcția Qlik™ de a scoate la suprafață serviciile sale puternice de bază într-un număr de moduri diferite, făcând mai accesibile informații valoroase pentru o gamă mai largă de utilizatori.

Așadar, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos referitor la serviciile de ML pentru analiza augmentată, ce demonstrează modul în care serviciile integrate de ML susțin o gamă completă de tipuri de analiză avansată în Qlik Sense™ și prezintă în avans o nouă capacitate interesantă care este pe cale să apară – analiza factorilor cheie.

Rulează videoul

Analizând cantități mari de date, algoritmii de ML pot identifica tipare, pot face predicții și pot genera informații valoroase care permit oamenilor să înțeleagă pe deplin și să ia cele mai bune măsuri pentru a influența rezultatele viitoare. Cu analiza conducătorilor cheie, cu recentele lansări ale Qlik™ de conectori în timp real pentru OpenAI și cu mai multe caracteristici pe drum, Qlik™ continuă să ridice ștacheta mai sus cu noi capabilități bazate pe inteligență artificială pentru utilizatorii Qlik™.

Pe parcursul acestor serii, a fost descrisă abordarea unică a Qlik™ în materie de AI și ML, au fost demonstrate capacitățile existente și noi pentru Augmented Analytics în Qlik Sense™, AutoML și Predictive Analytics și a fost oferită o privire asupra direcției noastre viitoare și a ceea ce urmează.

Rămâneți cu noi pentru următoarele bloguri, în care vom aprofunda în detaliu capacitatea AutoML de la Qlik™, începând cu o explicație a AutoML și apoi cu o demonstrație detaliată.

Mai jos sunt link-uri la postările anterioare, din seria Calea de urmat pentru AI & ML complet integrate:

Partea 3 – Analize încorporate și integrări în Qlik Sense  
Partea 2 – Informații automatizate prin intermediul Insight Advisor în Qlik Sense
Partea 1 – Capabilitățile complet integrate de AI și ML ale Qlik

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !