Adrian Dima, Co-fondator, Director general – Kognitive Manufacturing Tech SRL

Pe parcursul dezvoltării platformei KFactory a apărut nevoia de a integra o soluție de business intelligence. După căutări îndelungi, am avut plăcerea de a întâlni echipa QQInfo, echipă ce și-a dovedit profesionalismul prin sprijinul acordat în accelerarea adopției Qlik Sense™ în cadrul platformei noastre. În urma încheierii parteneriatului cu QQInfo am avut de câștigat atât noi, cât mai ales clienții noștri.

Read More »

Marius Teler, Business Developer – NEMO EXPRESS

“Numai valorificarea analizei pe intervale orare propusă de QQinfo ne-a permis să identificăm situații în care planificarea orară a activităților echipelor noastre de curieri a putut fi imbunătățită, ducând la o creștere a randamentului resurselor noastre din teren cu cel puțin 20 procente, așa că ne-am amortizat deja banii investiți în platforma Qlik din primeleRead more „Marius Teler, Business Developer – NEMO EXPRESS”

Read More »

Dan Șerbănescu, Director General – NEMO EXPRESS

“Am decis să alegem QQinfo și soluția Qlik în principal datorită abilităților consultanților QQinfo de a ințelege rapid nevoile companiei noastre și de a crea un sistem de analiză coerent, multi-dimensional și ușor de folosit, specific particularităților industriei noastre, plecând exclusiv de la 2 întâlniri cu managementul Nemo. Rezultatul ne-a uimit prin bogăția perspectivelor deRead more „Dan Șerbănescu, Director General – NEMO EXPRESS”

Read More »

Cornel Paraschiv – Administrator AUTOKLASS CENTER

„Am apelat la echipa QQinfo pentru implementarea unor soluții de raportare și analiză în perspectiva îmbunătățirii performanțelor AUTOKLASS, din dorința expresă de a automatiza unele procese. Ulterior, am decis extinderea sistemului de raportare și analiză managerială din nevoia de a oferi timp decidenților să găsească rapid soluții mai bune, mai rapid, accesând datele la un Qlik™Read more „Cornel Paraschiv – Administrator AUTOKLASS CENTER”

Read More »

Laurențiu Gheorghiu – Advertising Traffic Manager, ProTV

Am putut evidenția, cu ajutorul analizelor făcute în Qlik™, obiceiuri de vizionare și cumpărare, segmente mai fine de telespectatori și consumatori și de aici să ne ajustăm, acolo unde a fost nevoie, politicile comerciale și de program. Rezultatul net operațional de la finalul zilei: o creștere a eficienței cu 150%.

Read More »

Tudor Manea – VP Human Resources and Technology, Dante International SA

Am beneficiat întotdeauna de o livrare promptă a produselor și serviciilor solicitate și de suport de calitate, atât în timpul implementării, cât și în perioada post-dezvoltare. Mai mult chiar, consultanța și soluțiile oferite de QQinfo în anumite situații ne-au permis să identificăm și/sau să trecem peste obstacole tehnice semnificative, atingându-ne astfel obiectivele de eficientizare aRead more „Tudor Manea – VP Human Resources and Technology, Dante International SA”

Read More »

Valentin Mitrea – Director General, Smart Vending

E o adevărată plăcere să lucrezi cu o echipă de profesioniști care ți-au luat de pe cap toate grijile legate de dezvoltarea de analize manageriale. Informațiile despre vânzări, profitabilitate sau stocuri le am acum cu adevărat la îndemână. Analizele dezvoltate de echipa QQinfo au combinat modelele noastre anterioare de calcul și analiză cu know-how-ul lor,Read more „Valentin Mitrea – Director General, Smart Vending”

Read More »

Dragoș Druga – CFO, Jean Christof E&P Services Romania

Am ales QQinfo pentru că ne-au demonstrat abilitatea lor duală, pe de o parte de a stăpâni platforma Qlik™ și pe de altă parte de a înțelege din puține cuvinte și de a oferi soluții concrete, cu alternative, la nevoile noastre reale de business financiar și operațional. Rezultatele noastre obținute în urma primului proiect livrat : scăderea cu 95%Read more „Dragoș Druga – CFO, Jean Christof E&P Services Romania”

Read More »