Inphinity Flow Wizard

Există lucruri greu de imaginat fără să le vezi. Inphinity Workflow Wizard este unul dintre ele!
V-ați fi imaginat definirea și actualizarea proceselor în cadrul aplicației Qlik Sense™ și partajarea acestora cu alții fără a apela măcar la un script? Acum devine realitate.

Cu Inphinity Suite puteți transforma Qlik Sense™ într-un portal interactiv care conține toate tipurile de informații, inclusiv procesele, proprietatea acestora și multe altele.

Inphinity Workflow Wizard vă prezintă posibilități complet noi în cadrul fișelor de aplicații Qlik Sense™, unde puteți:

  • Definirea fluxului de lucru: actualizați procesele deja existente, aprobați/ dezaprobați-le și partajați-le cu alții
  • Definirea fluxului de lucru: definiți intuitiv propriul proces în câteva secunde
  • Definiția fluxului de lucru: adăugați linkuri externe către anumite etape ale procesului, care vor fi disponibile cu ușurință după ce faceți clic pe nod
  • Utilizarea fluxului de lucru: vedeți cum funcționează procesul – parcurgeți pas cu pas calcularea bonusurilor pentru toți angajații dvs.

Pentru o scurtă prezentare, vă rugăm să urmăriți materialul video de mai jos!

Rulează videoul

Vă rugăm să rețineți că aplicația a fost construită în scop demonstrativ:

  • Tipurile de acțiuni disponibile în cadrul meniurilor derulante sunt personalizabile. Puteți să vă definiți propriile acțiuni în ceea ce privește cazurile dumneavoastră de utilizare.
  • Dacă doriți ca anumite acțiuni specifice să aibă loc în timpul reîncărcării, acestea trebuie dezvoltate în cadrul unei aplicații Qlik™. De exemplu, pentru trimiterea de notificări trebuie să se integreze Qlik Alerting™ sau un conector SMTP.

Puteți găsi această aplicație în secțiunea de obiecte personalizate din pachetul Inphinity, secțiunea Flow Wizard, precum și în Inphinity Universe, portalul demonstrativ, www.demo.myinphinity.com, unde aplicația se numește Superpowers of Inphinity Flow.

În materialul video de mai jos veți putea urmări o prezentare în detaliu a extensiei Inphinity Flow Wizard, parte din suita de extensii de la Inphinity.

Rulează videoul
În concluzie

Puteți utiliza Inphinity Flow Wizard pentru a crea o documentație despre arhitectura IT, deoarece orice tip de diagramă de rețea poate fi proiectată utilizând Inphinity Flow Wizard …

sau puteți cartografia modul în care se efectuează un calcul.

Dar ceea ce este cu adevărat semnificativ este acest plan de etajare.

Pentru informații despre Inphinity Flow, clic aici: https://qqinfo.ro/produse/inphinity-flow/.
Pentru informații despre Inphinity, clic aici: inphinity.com.
Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici QQblog !