Valentin Mitrea – Director General, Smart Vending

E o adevărată plăcere să lucrezi cu o echipă de profesioniști care ți-au luat de pe cap toate grijile legate de dezvoltarea de analize manageriale. Informațiile despre vânzări, profitabilitate sau stocuri le am acum cu adevărat la îndemână. Analizele dezvoltate de echipa QQinfo au combinat modelele noastre anterioare de calcul și analiză cu know-how-ul lor, astfel că acum am redus cu 90% timpul de căutare și recalculare a rapoartelor, atât pentru mine, cât și pentru întreaga noastră echipă managerială, centrală și regională.  Avem acum mai mult timp pentru analiză reală și pentru decizie, o perspectivă mult mai amplă asupra realității afacerii noastre și am câștigat, în plus, timp pentru familia mea !

Și pentru că “pofta vine mâncând”, după primele iterații, am contractat un serviciu regulat de outsourcing de BI: o zi pe săptămână, în fiecare săptămână, un membru al echipei QQinfo stă alături de mine pentru a adăuga la sistemul de analiză managerială bazat pe Qlik™ noile perspective de care am nevoie.

În urma noilor perspective de analiză aduse de QQinfo, am luat decizii importante cu privire la controlul cheltuielilor, ceea ce a generat o scădere a acestora, în unele cazuri chiar și de 50%. Totodată, în urma sistemului de raportare construit de QQinfo, am reușit să urmărim evoluția clienților, astfel am generat creșteri ale veniturilor și am preîntâmpinat eventuale scăderi ale veniturilor. Rezultatul, bineînțeles, maximizarea profitului și nu în ultimul rând, accesul la informații altfel imposibil de obținut.

Personal, acum consider BI-ul construit împreună cu QQinfo indispensabil pentru un IMM matur, ce dorește să-și mențină creșterea constantă și solidă a profitului.