Eliberați puterea datelor cu AI, Machine Learning și automatizare – Partea a 2-a

WEBINAR - PARTEA a 2-a

Procesele tehnice de backend implicate în crearea aplicației Customer Churn Qlik Sense™

În această pagină vă prezentăm un webinar, de o oră, în care Michael Tarallo, Manager principal de marketing tehnic la Qlik™, împreună cu invitații speciali Rocco Pecora și Ouadie Limouni de la Qlik™, vă vor oferi o explorare în profunzime a proceselor tehnice de backend implicate în crearea aplicației Customer Churn Qlik Sense™.

Vor fi aprofundate capacitățile de inteligență artificială generativă, integrarea perfectă a automatizării aplicațiilor și învățarea mecanică robustă folosind AutoML. Webinarul își propune să deslușească magia din spatele scenei care alimentează aplicația și cu siguranță, la final veți putea anticipa obținerea unor informații valoroase despre metodologiile și tehnologiile care contribuie la o predictibilitate sporită și la luarea deciziilor bazate pe date.

Pentru Partea 1 – clic aici: https://qqinfo.ro/eliberati-puterea-datelor-cu-ai-machine-learning-si-automatizare-partea-1-a/.

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !