Qlik™ Cloud îmbunătățește securitatea și conformitatea cu IRAP și ISO

Qlik™ Cloud și-a consolidat recent capacitățile de securitate și confidențialitate a datelor cu două noi certificări ISO, o evaluare IRAP și multe altele! 

Inițierea unei călătorii transformatoare în cloud necesită un partener care nu numai că are în vedere o trecere fără probleme, dar acordă prioritate siguranței și securității peisajului dumneavoastră digital.

La Qlik™, angajamentul lor se bazează pe convingerea că trecerea utilizatorilor în cloud nu ar trebui să fie doar un salt tehnologic, ci un pas încrezător către un viitor digital sigur și de încredere. Pe măsură ce Qlik™ își consolidează continuu platforma cu cele mai recente standarde de protecție a datelor, angajamentul lor față de Qlik™ Cloud este de a oferi mai mult decât comoditate – este vorba de a oferi organizației dvs. cea mai sigură și mai fiabilă experiență în cloud.

John Carroll, care conduce echipa Qlik™ Engagement din cadrul Departamentului pentru ocuparea forței de muncă și relații la locul de muncă din Australia, și-a împărtășit experiența sa de trecere la Qlik™ Cloud:

Utilizăm platforma de analiză a datelor Qlik™ în fiecare zi pentru a influența politica guvernamentală, pentru a informa deciziile operaționale și pentru a sprijini gestionarea programelor. Această nouă clasificare ne propulsează și mai mult trecerea la cloud, permițându-ne să ne pregătim operațiunile pentru viitor.

Pentru a afla mai multe despre modul în care evaluarea IRAP de la Qlik™ Cloud construiește o bază pentru AI, citiți comunicatul de presă aici.

Pentru a afla mai multe despre îmbunătățirile recente pe care Qlik™ Cloud le-a obținut, citiți mai departe:

Evaluări și certificări noi:

IRAP Protejat

  • IRAP este acronimul de la Information Security Registered Assessors Program (Programul de evaluare înregistrată a securității informației) și este un program al Centrului australian de securitate cibernetică (ACSC) pentru standardizarea practicilor de securitate pentru sistemele de tehnologie a informației și comunicațiilor (TIC) utilizate de organizațiile guvernamentale. Programul presupune evaluarea acestor sisteme de către evaluatori IRAP independenți acreditați, pentru a se asigura că acestea îndeplinesc standardele de securitate ale guvernului. Evaluările acoperă diverse aspecte ale securității informațiilor, inclusiv confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea, și sunt deosebit de relevante pentru sistemele care gestionează informații sensibile sau clasificate. Dacă IRAP este un standard aplicabil pentru agenția, compania sau organizația dvs. și aveți în vedere Qlik™ Cloud, vă rugăm să lucrați prin intermediul reprezentantului dvs. Qlik™ pentru mai multe detalii. Toate cele trei certificări ISO Qlik™ sunt disponibile pentru descărcare pe pagina Qlik™. Vă rugăm să consultați Qlik™ Trust & Privacy pentru informații despre angajamentul Qlik™ față de confidențialitate.

ISO 

În timp ce IRAP este un cadru de securitate axat pe Australia, ISO este un standard recunoscut la nivel mondial. Mulți clienți Qlik™ utilizează ISO ca principal cadru pentru evaluarea securității și a conformității. Astăzi, Qlik™ anunță faptu că, pe lângă acreditarea lor existentă SOC 2 tip 2 + HITRUST, au obținut recent certificările ISO 27017 și 27018 pentru securitate și, respectiv, confidențialitate în cloud.

  • ISO 27017:2015
  • Qlik™ respectă standardele ISO 27017, o specificație de securitate pentru sistemele de management al informațiilor (ISMS) care acoperă controalele de securitate în cloud pentru furnizorii de servicii cloud. ISO 27017 este o extensie a cadrului ISO 27001 ISMS.
  • ISO 27018:2019
  • Qlik™ respectă standardele ISO 27018, o specificație de securitate pentru sistemele de management al informațiilor (ISMS) care acoperă cerințele de confidențialitate și controalele de securitate pentru furnizorii de servicii cloud. ISO 27018 este o extensie a cadrului ISMS ISO 27001.

Certificări actualizate:

  • Certificarea ISO 27001 a Qlik™ a fost actualizată la cea mai recentă versiune, ISO27001:2022.
Rezumat:
În concluzie, la Qlik™, angajamentul lor de neclintit față de călătoria dvs. în cloud se extinde mult dincolo de simpla comoditate. Qlik™ oferă nu doar o tranziție fără probleme, ci și o cale fortificată, susținută de cele mai recente standarde de protecție a datelor. Siguranța și securitatea utilizatorilor Qlik™ se află în prim-planul misiunii celor de la Qlik™, iar pe măsură ce Qlik™ Cloud continuă să crească, Qlik™ se dedică evoluției și extinderii pe noi piețe, lărgind sprijinul lor robust către o comunitate de clienți în continuă creștere.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !