Dimensiunile grupului ciclic în Qlik™

Dimensiunile grupului ciclic în Qlik™

În această săptămână este disponibil un nou tip de dimensiune pentru dimensiunile elementelor principale, grupurile ciclice. Știți cu toții că Master Items (elementele principale) oferă o bibliotecă guvernată centralizată și reutilizabilă de măsuri, expresii, vizualizări și dimensiuni simple, detaliabile. Acum, cu dimensiunile definite de grupuri ciclice, puteți parcurge în mod dinamic dimensiunile în fiecare diagramă, în același timp, cu ajutorul unui clic pe un buton sau a unei simple selecții. Oferind noi modalități de a analiza datele, de a economisi spațiu prețios pe ecran și de a permite mai multe cazuri de utilizare pe o singură diagramă. 

Atunci când vă definiți dimensiunile în biblioteca de elemente principale, alegeți butonul radio Cyclic (ciclic) și selectați numele câmpurilor pe care doriți să le utilizați ca parte a grupului Ciclic. În graficul dvs. alegeți câmpul Cyclic (ciclic) pe care l-ați definit ca dimensiune și acum puteți schimba cu ușurință câmpul cu ajutorul meniului derulant al axei graficului sau chiar definiți un buton personalizat pentru a face un pas înainte sau înapoi prin grupul ciclic.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog!