UPDATE! Avem datele exacte pentru noua sesiune QQacademy!

Cursurile Qlik prin QQacademy au loc in luna NOIEMBRIE 2018 cu workshop-uri de pregătire în dezvoltarea, design-ul și administrarea platformei de Business Intelligence Qlik într-o nouă manieră de abordare: QlikView vs. Qlik Sense.

Cele trei module se desfășoară după cum urmează:

12 – 13 noiembrie 2018 – Qlik Developer Scripting și Administrare (QDSA);
14 – 15 noiembrie 2018 – Qlik Layout Designer (QLD);
19 – 20 noiembrie 2018 – Qlik Advanced – SAOAIF (Set Analysis & Other Advanced Interface Functionalities).

Trimite * acum numele și prenumele participanților pentru a avea garantată înscrierea !

* Pentru înscrieri, detalii și confirmarea înscrierii, ne puteți contacta pe email 
la office@qqinfo.ro, telefonic la numărul 0744 770 040 ( Iulian Malanca ) sau completând formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru www.qqinfo.ro.

Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA. Se asigură fiecărui participant: suportul de curs în format tipărit şi electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma de absolvire, masa de prânz şi coffee break-uri. Singurul lucru de care aveți nevoie este un laptop!
Numărul de locuri este limitat. Înscrierea se consideră finalizată în ordinea achitării taxei de participare.

 

Recomandăm QDSA personalului tehnic ce v asigura implementarea și întreținerea platformelor Qlik în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

 

 

QLD eficientizează timpii de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client, motiv pentru care este o plus-valoare pentru:

– personalul tehnic care va asigura implementarea și întreținerea platformelor Qlik;

– Responsabilii de raportare, analiștii sau utilizatorii „curioși”;

– Persoanele aflate în funcții de management și coordonare.

 

 

SAOAIF este recomandat persoanelor familiarizate cu Qlik, care doresc să aprofundeze această platformă de Business Intelligence. 

Acest curs acoperă printre altele, familiarizarea și însușirea unor instrumente ca Set Analysis, a unor noi metodologii de explorare a datelor, de organizare a acestora, ca de exemplu MetaData Management, bune practici de organizare a procesării datelor ca Enterprise Framework, însușirea unor practici și instrumente de urmărire a stadiilor de dezvoltare a alicațiilor de mentenanță, cum sunt cele de Versioning și Documentare, dar și multe altele.