UPDATE! Avem datele exacte pentru noua sesiune QQacademy!

Cursurile Qlik™ prin QQacademy au loc în luna NOIEMBRIE 2018 cu workshop-uri de pregătire în dezvoltarea, design-ul și administrarea platformei de Business Intelligence Qlik™ într-o nouă manieră de abordare: QlikView™ vs. Qlik Sense™.

Cele trei module se desfășoară după cum urmează:

12 – 13 noiembrie 2018Qlik™ Developer Scripting și Administrare (QDSA);
14 – 15 noiembrie 2018Qlik™ Layout Designer (QLD);
19 – 20 noiembrie 2018Qlik™ Advanced – SAOAIF (Set Analysis & Other Advanced Interface Functionalities).

Trimite * acum numele și prenumele participanților pentru a avea garantată înscrierea !

* Pentru înscrieri, detalii și confirmarea înscrierii, ne puteți contacta pe email 
la office@qqinfo.ro, telefonic la numărul 0318 052 070, sau completând formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru www.qqinfo.ro.

Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA. Se asigură fiecărui participant: suportul de curs în format tipărit şi electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma de absolvire, masa de prânz și coffee break-uri. Singurul lucru de care aveți nevoie este un laptop!
Numărul de locuri este limitat. Înscrierea se consideră finalizată în ordinea achitării taxei de participare.

Recomandăm QDSA personalului tehnic ce v asigura implementarea și întreținerea platformelor Qlik™ în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

QLD eficientizează timpii de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client, motiv pentru care este o plus-valoare pentru:

– personalul tehnic care va asigura implementarea și întreținerea platformelor Qlik™;

– Responsabilii de raportare, analiștii sau utilizatorii „curioși”;

– Persoanele aflate în funcții de management și coordonare.

SAOAIF este recomandat persoanelor familiarizate cu Qlik™, care doresc să aprofundeze această platformă de Business Intelligence. 

Acest curs acoperă printre altele, familiarizarea și însușirea unor instrumente ca Set Analysis, a unor noi metodologii de explorare a datelor, de organizare a acestora, ca de exemplu MetaData Management, bune practici de organizare a procesării datelor ca Enterprise Framework, însușirea unor practici și instrumente de urmărire a stadiilor de dezvoltare a aplicațiilor de mentenanță, cum sunt cele de Versioning și Documentare, dar și multe altele.

 

Pentru informații despre Qlik™ vă rugăm să accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții QQinfo, vă rugăm să accesați pagina: QQsolutions.