QQbanking™

QQbanking™ oferă citirea rapidă, consolidarea și analiza facilă a tuturor extraselor de cont, indiferent de numărul de bănci, conturi, valute ( sau subsidiare ale companiei ) cu care lucrezi.

QQbanking™ permite atât vizualizarea sold-ului curent, cât și a istoricului de sold, pe orice perioadă anterioară. De asemenea, cu ajutorul soluției se pot identifica și analiza toate tipurile de tranzacții din extrasele de cont (plăți, încasări, comisioane, operațiuni cu cardul, transferuri bancare, schimburi valutare, etc.).

Analizele se pot face valoric, în moneda tranzacției, sau în sume exprimate în monedele primare de analiză, echivalate la curs BNR în fiecare zi.

Sunt posibile și analize numerice (număr de tranzacții, număr de parteneri, număr tipuri de tranzacții, etc.), sau analize tip histogramă, care identifică distribuția anumitor tranzacții pe intervale de valoare (de exemplu: tranzacții sub 500 RON, între 500 și 1000, etc.).

QQbanking™ permite unificarea modului de tratare și vizualizare a depozitelor overnight.

QQbanking™ oferă opțiuni de analiză multi-cont, multi-bancă și multi-companie, inclusiv de consolidare intra-grup. Analiza informațiilor , dar și filtrarea se pot face pe oricare dintre dimensiunile relevante: bănci, monede, conturi, tipuri de conturi, nume partener, companie, număr card, etc.

Ai acces la un instrument de vizualizare foarte puternic: diagrama dinamică Sankey, singura care poate descrie distribuția unei măsuri într-o structură complexă de asemenea dimensiuni. Practic, e ca și cum ai privi simultan mai multe grafice, diagrame, rapoarte de analiză, toate în același loc.

Pot fi utilizate ca filtre și dimensiuni analitice, toate dimensiunile relevante: bănci, valute, conturi, companii (sau subsidiare), parteneri, numere de card, posesori de card, etc.

QQbanking™ permite procesarea automată, integrată, a extraselor de cont de la mai multe bănci și în mai multe monede. Sursele de date recomandate sunt extrasele de cont în format MT940 (SWIFT), dar se pot folosi și alte surse de date structurate (CSV, MS Excel).

Poate fi livrată ca o solutie de sine stătătoare, sau ca parte a soluției integrate QQtreasury™.

QQbanking™ are nevoie de una dintre platftormele Qlikview™ sau Qlik Sense™ pentru a funcționa. Licența Qlik Sense Desktop este disponibilă gratuit.

Dacă doriți produsul QQbanking, vă rugăm să completați formularul de comandă aici !