Risk Monitor

Deloitte, QUBData – Risk Monitor
(analiza economiei mondiale în vremurile pandemiei COVID-19)
 

Risk Monitor este o analiză a informațiilor bazată pe platforma Qlik Sense™ care colectează indicatori cantitativi, modele și tendințe pentru a releva modificările aduse agendei globale generate de pandemia COVID-19.

Risk Monitor este un proiect comun al Deloitte CSI, Qlik™ Rusia și CSI, QUBData. Aplicația este disponibilă atât în rusă, cât și în engleză și integrează 47 de surse de date (date deschise și datele Deloitte) și oferă monitorizare a impactului pandemiei Covid-19 asupra tendințelor demografice, economice și de fabricație din întreaga lume.

DESCOPERIRI

Unele dintre descoperirile utilizării aplicației sale:

 • Mobilitatea populației: indice de autoizolare, informații despre deplasarea cu mașina și pe jos;
 • Indici de sprijin economic, lista măsurilor luate de guverne pentru a sprijini economia;
 • Statistici COVID-19 pentru fiecare țară + indicele șomajului și multe altele.

IMPACT

Risk Monitor este dedicat creșterii nivelului de alfabetizare a datelor în societate, arătând impactul real al pandemiei asupra economiei și ratelor de ocupare.
Risk Monitor oferă, de asemenea, posibilitatea de a urmări modificările aduse măsurilor restrictive și de susținere și impactul acestora și asupra mediului de afaceri pentru o mai bună planificare a afacerii.

PUBLIC

Aplicația este deschisă și deja fost deja utilizată de mii de utilizatori din Rusia. Risk Monitor asigură atât monitorizarea mediului de afaceri, cât și media pentru impactul pandemiei COVID-19 asupra tendințelor demografice, economice și de producție din întreaga lume.

DATE ȘI ANALIZE AVANSATE

Enumeră sursele de date / tipurile de date / cantitatea:

 • 47 de surse de date deschise sunt integrate în aplicație;
 • Sursele de date includ WorldBank, Oxford, Universitatea John Hopkins, ONU, Yandex, Apple, Google, Rosstat și bazele de date interne ale Deloitte.

Serviciile examinează restricțiile și măsurile de sprijin pentru a determina impactul acestora asupra mediului de afaceri din fiecare țară și din lume.

Impactul restricțiilor la nivel de țară

Serviciul colectează informații despre situația economică din peste 40 de surse de date și poate identifica tendințele care evoluează rapid. Mai mult, datorită tablourilor de bord analitice, utilizatorii pot compara și explora mai mulți indicatori diferiți simultan.

Informațiile pe care le colectează Risk Monitor din surse oficiale, centre de analiză la nivel mondial și bazele de date proprii ale Deloitte.

Caracteristici:

 • Indicatori cantitativi pe baza datelor de la centrele analitice globale (Banca Mondială, Oxford, Rosstat);
 • Indicatori și analize sumare consolidate la diferite niveluri: întreaga lume, țări individuale, subdiviziuni ale Federației Ruse;
 • Date extinse despre Rusia și țările CSI;
 • Posibilitatea de a urmări modificările măsurilor restrictive și de susținere și impactul acestora asupra mediului de afaceri;
 • Personalizare pentru a satisface nevoile individuale ale clienților.

Următoarele informații sunt disponibile în secțiuni speciale ale serviciului:

 • Date privind mobilitatea populației: indicele de autoizolare, informații despre mișcare, statistici sau deplasări cu autoturismul și pe jos, dinamica populației.

 

 • Indici de sprijin economic și liste de măsuri luate de guverne pentru a sprijini economia.
 • Monitorizarea pandemiei: statistici de bază COVID-19 pentru fiecare țară, inclusiv numărul de persoane infectate și recuperate, indicele șomajului, indicii măsurilor restrictive și multe altele.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !