Rapoarte tabelare la cerere în Qlik™

Rapoarte tabelare la cerere în Qlik™

Anul trecut, Qlik™ a lansat Tabular Reporting (vezi blogul nostru, aici: https://qqinfo.ro/tabular-reporting-in-qlik-cloud/), un nou add-in pentru Excel și Office 365 care răspunde cerințelor operaționale de raportare și distribuție prin crearea de rapoarte formatate folosind aplicațiile și datele Qlik™ Cloud Analytics existente.

Acum puteți face aceleași rapoarte disponibile pentru descărcare, la cerere, direct pentru utilizatori în timp ce aceștia analizează datele în cadrul unei aplicații Qlik™ Cloud Analytics, cu selecțiile de date preferate.

Dacă un șablon de raportare tabelară este activat pentru acces la cerere, analizați datele și faceți selecțiile preferate în mod normal și accesați elementul de meniu Rapoarte.

Veți vedea o listă de șabloane disponibile.  

Faceți clic pe descărcare pe șablonul preferat și raportul dvs. va fi generat la cerere din șablonul definit, reflectând selecțiile dvs.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !