Qlik™ Cloud Analytics – arta posibilului, încorporarea Qlik™, trecerea în revistă a  capacităților și noțiuni de bază

Arta posibilului, încorporarea Qlik™, trecerea în revistă a capacităților și noțiuni de bază

În acest articol vă vom prezenta un material video, în care veți putea urmări o sesiune interesantă și informativă despre caracteristicile și capacitățile extinse ale platformei Qlik™ Cloud, prezentată de către Mike Tarallo, Manager Principal de Marketing Tehnic și Ouadie Limouni, Dezvoltator Web Senior. Vă invităm să fiți martori la arta posibilului, la încorporări sofisticate și simple și la o recapitulare recentă a capacităților care fac din Qlik™ un lider de 14 ani în platformele de analiză și business intelligence Gartner Magic Quadrant.

Indiferent dacă sunteți un utilizator experimentat sau unul nou al platformei, această sesiune, prezentată în materialul video de mai jos, sigur vă va atrage atenția și va scoate în evidență ceea ce este posibil să fi ratat și va prezenta inovațiile care fac din Qlik™ o alegere de top pentru soluțiile analitice și de business intelligence.

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !