Planificarea cu Inphinity Forms

Cu Inphinity Forms puteți colabora cu ușurință în ceea ce privește planificarea, bugetarea și previziunile, direct din interfața Qlik.

Este ușor să introduceți, să modificați sau să ștergeți valori și să vedeți modificările în timp real.
De asemenea, puteți avea câmpuri calculate care vor fi actualizate automat pe măsură ce modificați alte coloane.

Inphinity are o caracteristică unică, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să reîncărcați aplicația pentru a vedea cele mai recente valori în graficele Qlik™.

Puteți utiliza butoanele native pentru a umple coloanele sau întregul tabel cu valoarea sau puteți crea acțiuni personalizate care, odată executate, vor umple celulele cu ceea ce ați definit în expresie sau calcul, de exemplu, creșterea exponențială în timp.

Din tabelul Inphinity, puteți face selecții la fel ca orice alt obiect Qlik™ și chiar să copiați și să lipiți valori în și din foile dvs. de calcul Excel.

Puteți vedea cine colaborează cu dvs. în cadrul aplicației și nu vă faceți griji cu privire la suprascrierea muncii cuiva, înregistrările individuale sunt blocate automat în timp ce sunt editate și se deblochează automat atunci când utilizatorul salvează modificările.

Creează mai multe versiuni și gestionează-le cu fluxuri de lucru pentru a aproba modificările și a bloca înregistrările, astfel încât utilizatorii să nu mai poată edita versiunea respectivă odată ce a fost aprobată.

Puteți, de asemenea, să combinați măsurile Qlik™ cu câmpuri editabile și să comparați cât de precise au fost intrările dvs. în timp sau, dacă preferați, puteți precompleta câmpurile editabile, folosind măsurile Qlik™ cu propriile reguli și să le editați în funcție de preferințele dvs.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care le puteți face cu Inphinity Forms, dar posibilitățile sunt infinite.

Inphinity a dezvoltat, de asemenea, o extensie premium separată pentru a calcula în mod automat modificările la diferite niveluri ierarhice folosind dimensiunile din modelul de date Qlik™.

Puteți crea cu ușurință o planificare ascendentă sau descendentă cu diferite tipuri de agregări.

Pentru o prezentare video, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Inphinity Forms, clic aici: https://qqinfo.ro/produse/inphinity-forms/
Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !