Tabular Reporting în Qlik™ Cloud

Tabular Reporting în Qlik™ Cloud

Qlik™ are plăcerea să anunțe introducerea Tabular Reporting în Qlik™ Cloud. Acum, clienții pot aborda cerințele comune, gestionate la nivel central, de distribuire a rapoartelor tabelare din cadrul unei aplicații Qlik Sense™! Cu raportarea tabelară, dezvoltatorii de rapoarte pot crea documente XLS personalizate și foarte bine formatate din datele și vizualizările Qlik™. Sarcinile de raportare guvernate pot trimite în rafală rapoartele către orice parte interesată, asigurându-se că platforma Qlik™ este sursa pentru decizii operaționale, comunicări cu clienții și multe altele.

Câteva caracteristici importante

  • Crearea de șabloane de rapoarte, folosind date și vizualizări dintr-o aplicație Qlik Sense™, totul cu familiaritatea Microsoft Office 365 folosind tehnologia Add-in.;
  • Controlul sarcinilor de raportare guvernate de Qlik™ Cloud din cadrul unei aplicații Qlik Sense™;
  • Gestionarea listei de distribuție în aplicație pentru a sprijini distribuirea rapoartelor în rafală către orice parte interesată (internă sau externă);
  • Executarea de șabloane de rapoarte XLS create de Qlik NPrinting™ și încărcate în Qlik™ Cloud;
  • Cu ajutorul Qlik™ Reporting Service, rapoartele sunt furnizate de un serviciu cloud scalabil care rezolvă sarcini complexe de raportare pentru întreprinderi.

Doriți să începeți cu primul dvs. Tabular Report?

Accesați secțiunea Getting Started (Noțiuni introductive) din aplicația Qlik™ Cloud (disponibilă pentru utilizatorii cu permisiuni Can Edit). Deschideți aplicația dvs., (a) alegeți activitatea dvs. și selectați (b) Reporting (Raportare).

În imaginea de mai jos, veți putea observa unde puteți găsi în aplicația dvs. o serie de videoclipuril introductive și instrucțiunile de configurare de la Qlik™:

Doriți să începeți cu primul dvs. Raport Tabelar?

Pentru o scurtă demonstrație, vă invităm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Dacă doriți să aflați cum să configurați Tabular Reporting (cu Oauth Client Setup), vă invităm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !