Moș Crăciun Qlik-uiește în oraș!

HO! HO! HO!

Moș Crăciun vă aduce un cadou de la Qlik™, care conține demonstrații video scurte și interesante ale câtorva dintre vizualizările Qlik™. 😊

Iată-le mai jos!

Insight Advisor

Moș Crăciun pune întrebări în Insight Advisor!
Pentru demo, clic aici: https://www.youtube.com/shorts/lJviKKq1C2E.

Diagrama cu linii indexate

O diagramă cu linii indexate compară vizual date în timp cu diferite valori inițiale folosind o expresie simplificată. O bună utilizare pentru aceasta este compararea prețurilor acțiunilor, dar este bună și pentru comparații de produse.
Pentru demo, clic aici: https://www.youtube.com/shorts/_zyYW0QWMcY.

Diagrama Burndown

Diagramele Burndown, foarte populare în multe industrii, arată munca rămasă în timp, dar pot fi utilizate pentru a urmări progresul oricărui lucru cu o poziție de dată de început și o poziție de dată țintă, utilizați graficul combinat cu două linii, una pentru țintă și una pentru actual. Puteți extinde data țintă cu scripting la nivel de grafic sau încărcați datele țintă și scriptul de încărcare.
Pentru demo, clic aici: https://www.youtube.com/shorts/DiU_ydWXPTY.

Diagrama Burn Up

Diagramele Burn Up sunt mai rare decât diagramele Burndown, dar sunt bune și atunci când se urmărește atingerea unui obiectiv. Folosiți o linie pentru volumul de muncă și cealaltă pentru munca depusă până în prezent, atunci când cele două linii se întâlnesc, v-ați atins ținta și v-ați îndeplinit obiectivul. Această diagramă este foarte utilizată în cadrul dezvoltării software-ului Agile.
Pentru demo, clic aici: https://www.youtube.com/shorts/29Uu5GBroZM.

Layout Container

Nu folosiți doar grafice separate! Noul Layout Container vă permite să grupați și să aranjați diagrame pentru a crea diagrame compozite care transmit aceleași informații, dar într-un mod compact.
Pentru demo, clic aici: https://www.youtube.com/shorts/7O62ubOto6g.

Pentru mai multe detalii despre Layout Container, clic aici: https://qqinfo.ro/noul-layout-container-de-la-qlik/.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !