Noul Layout Container de la Qlik™

Noul Layout Container

Qlik™ anunța anul acesta, la începutul lunii octombrie, că va introduce Layout Container, iar noi am publicat acest lucru pe blogul nostru: https://qqinfo.ro/cele-mai-recente-si-viitoare-caracteristici-ale-interfetei-qlik-sense/.

Iată că în această săptămână, Qlik™ dă startul sezonului de sărbători cu un cadou care vă oferă noi modalități de a crea conținut și de a proiecta tablouri de bord în Qlik™ Analytics, noul obiect Layout Container.

Obiectul Layout Container, care face parte din pachetul de tablouri de bord Qlik™ Analytics, este un obiect nou care permite dispunerea liberă a graficelor, posibilitatea de a suprapune vizualizări, de a combina graficele în noi vizualizări, precum și de a selecta și grupa mai multe obiecte pentru a facilita dimensionarea, poziționarea și alinierea. De asemenea, este o completare excelentă a numeroaselor capacități ușor de utilizat și puternice pentru a crea tablouri de bord cu aspect impresionant disponibile în Qlik™ Analytics.

Pentru o scurtă prezentare, vă invităm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Layout Container este util atunci când doriți să construiți un afișaj personalizat care să conțină mai multe diagrame ca o singură unitate. Spre deosebire de container, care utilizează file pentru a trece prin diagrame, Layout Container este un spațiu în care aveți libertatea de a vă personaliza propria prezentare a diagramelor din containerul de prezentare. Deoarece Layout Container oferă o aranjare a vizualizărilor de tip foaie, puteți stoca funcțional mai multe foi în cadrul unei foi care poate fi extinsă pentru mai multe detalii.

Pentru câteva sfaturi, trucuri și particularități referitoare la Layout Container, vă invităm să urmăriți videoclipul de mai jos:

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !