QQinfo și Planacy pentru planificări și bugetări de Business rapide și robuste cu minimum de efort

Într-o epocă în care totul se desfășoară tot mai repede și tot mai bine, îmbunătățirea proceselor de planificare și bugetare devine o necesitate acută pentru majoritatea companiilor de orice mărime. În direcția acoperirii acestei nevoi, QQinfo anunță semnarea unui parteneriat de încredere în domeniu. Planacy este o platformă modernă de bugetare și planificare a afacerii, care oferă beneficii multiple pentru toate tipurile de planificare, inclusiv integrarea cu platforma Qlik™, suport la orice pas al proceselor implicate și multe altele.

"În cei peste 14 ani de când deservim companiile românești cu soluții de analiză managerială, am avut proiecte în care am avut de pregătit și procesat informații de planificare și bugetare, în forme variate. Majoritatea soluțiilor găsite la beneficiari și încă folosite au fost axate pe folosirea spread-sheet-urilor ca unealtă de introducere a datelor finale de către utilizatori. Plusvaloarea adusă de noi a reușit să simplifice și să crească viteza anumitor procese de procesare a datelor, să automatizeze și să valideze consolidările, să asigure mai multă robustețe anumitor procese. Folosirea spread-sheet-urilor ca bază a permis, în multe situații, un efort de adaptare minim al utilizatorilor, dar a lăsat, în multe situații, anumite goluri în robustețea, viteza sau capacitățile reale de multi user și multi-tasking ale proceselor de bugetare. Să nu mai vorbim despre auditare, fluxuri de aprobare, trasabilitate...

De 10 ani am tot căutat soluții pentru un management mai bun al datelor și proceselor de planificare și bugetare, care să ofere și viteză și ușurință în utilizare și integrare nativă cu Qlik™, dar mai ales un preț corect, care să fie relevant pentru piața românească.

Acum, am reușit să găsim ceea ce căutam și ne bucurăm ca Planacy vine cu un pachet de facilități și funcționalități care aduce simultan coerență, viteză și robustețe proceselor de planificare și bugetare, atât pentru domeniul financiar, cât și pentru cel operațional sau comercial."
Cotiso Hanganu
Managing Partner, QQinfo
"Fiind unul dintre cei mai experimentați parteneri Qlik™ din România și având un nivel înalt de expertiză în domeniul Bugetării și Planificării, suntem încântați de faptul că Q&Q Info a ales să devină partener Planacy pentru a le oferi clienților de pe piața românească Bugete, Previziuni și Planificări mult mai eficiente și valoare, care se integrează perfect cu Qlik™."
Jimmy Stenqvist Evegard
CEO, Planacy
Despre Planacy

Planacy este o platformă web de planificare, care, printr-o integrare perfectă cu platforma Qlik™, oferă cele mai bune oportunități pentru un proces de planificare mai ușor, mai eficient și mult mai valoros.

Cu Planacy și configurabilitatea lor unică, clienții primesc o platformă de planificare adaptată pe deplin la afacerea și procesele lor. 

Este un sistem modern, cu funcții ușoare și puternice, care simplifică planificarea financiară și operațională atât pentru companie, cât și pentru toate procesele implicate în procesul de planificare. 

O platformă care permite organizației să colaboreze și să se miște în aceeași direcție cu un buget cuprinzător și coerent, prognoză și planificare pentru întreaga companie.

De ce am ales Planacy pentru acest parteneriat?

Iată mai jos câteva dintre caracteristicile puternice pe care le apreciem la Planacy:

Oferă integrare cu cea mai bună platformă BI de pe piață - Qlik™

Prin integrarea platformei de planificare Planacy cu platforma Qlik™, puteți profita de investițiile deja făcute atât în modelul de date, cât și în obiectele de analiză. Obțineți astfel o soluție coerentă pentru analiză și raportare și pentru buget, prognoză și planificare.

Odată ce modelele și analizele sunt deja în vigoare, este ușor să începeți să lucrați cu Planacy. Planacy oferă sprijin pentru toate tipurile de planificare: bugetare financiară, previziuni fixe și rulate, planificarea vânzărilor, planificarea achizițiilor și cea operațională (cum ar fi personalul, proiectele și investițiile).

Indiferent dacă aveți nevoie de o platformă coerentă și raționalizată sau de un instrument autonom de planificare operațională, Planacy este aici și vă sare în ajutor. Funcțiile puternice ale lui Planacy, împreună cu integrarea perfectă cu Qlik Sense™ și QlikView™, permit o planificare mai colaborativă și mai continuă a afacerii dumneavoatră.

Acesta este Planacy – o platformă modernă de planificare pentru bugete și prognoză. O platformă de planificare scalabilă și flexibilă, construită pentru a gestiona o realitate complexă, care poate crește și se poate dezvolta împreună cu compania dumneavoastră.

Despre QQinfo

QQinfo (Q&Q Info Consult SRL) oferă din 2005 servicii de consultanță de înaltă clasă în domeniul Business Intelligence (BI) și Operational Intelligence (OI) valorificând în principal capabilitățile platformei Qlik™ (View și Sense). Cu ajutorul echipei sale de consultanți și parteneri, QQinfo a furnizat și continuă să ofere companiilor servicii personalizate în zona dezvoltării de analize manageriale și operaționale relevante și eficiente, având în focus eficacitatea datorată ușurinței de navigare intrinseci a platformei Qlik™ combinată cu capabilitățile avansate de modelare și procesare ale echipei de consultanți.

Plecând de la provocările întâlnite și soluțiile implementate la clienți, specialiștii QQinfo au dezvoltat o serie de produse informatice inedite, ce oferă soluționări inovatoare și versatile unor probleme specifice:

QQbanking™ – oferă consolidarea automată și semiautomată a extraselor de cont multi-bancă și multi-companie, atât din punct de vedere solduri, cât și operațiuni.

QQcashflow optim™ – oferă monitorizarea proiecțiilor operaționale (bottom-up) de fluxuri financiare viitoare și planificarea prioritizată a plăților.

QQpromo™ – ajută la planificarea, aprobarea și monitorizarea promoțiilor în canalele de distribuție, în special în zona International Key Account.

QQcrm™ – generează alerte tactice și strategice și monitorizează soluționarea acestora în relația cu clienții regulați.

QQvendor reporting™ – ajută la automatizarea proceselor de raportare către vendor.

QQwork logger™ și QQworkload™ – sunt sisteme integrate de înregistrare, monitorizare și optimizare a încărcării personalului.

QQinventory suite™ – un pachet de analize a sănătății stocurilor în corelație cu vânzările înregistrate, care aduce atât sugestii operaționale de prioritizare și acțiune imediată în zona aprovizionării și alocării la nivel de articol și locație, cât și analize consolidate de perspectivă, pe intervale mari de timp, pentru identificarea pierderilor și riscurilor asociate unor stocuri insuficient adaptate realităților comerciale.

QQinfo oferă de asemenea, în cadrul programului QQacademy, workshop-uri interactive de folosire, dezvoltare, design și administrare a platformei Qlik™.

"Încă din 2005, am sesizat că odată cu complexitatea afacerilor, pe piața românească se tinde spre un punct critic al competitivității în multe sectoare de activitate, atât în ceea ce privește managementul privat, cât și cel de stat. Mă refer la insuficiența unui suport, care să ofere cifre concrete despre organizație și care să genereze rezultate performante. Accesarea informațiilor de calitate, analizarea complexă și profundă a realităților din interiorul și din afara companiilor sunt practic mari consumatoare de timp. Q&Q Info Consult este un implementator de soluții software de business ce reîmprospătează piața cu o interfață prietenoasă pentru utilizatori."
Cotiso Hanganu
Managing Partner, QQinfo

Suntem încrezători că acest parteneriat va fi durabil și de succes și va aduce beneficii ambelor companii.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru toate soluțiile QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.