Qlik Sense™ Aprilie 2019

Noua versiune Qlik Sense™ Aprilie 2019 include progrese semnificative în ceea ce privește capabilitățile multi-cloud – incluzând o nouă oportunitate de implementare SaaS, precum și adăugarea unor capabilități noi de AI pe piață, un nou client Qlik Sense Mobile™ pentru Blackberry și îmbunătățirea capabilităților de cartare (vizualizare geo-spațială) și vizualizare.

Inteligență Augmentată

Statistici Asociative

Oferă noi informații despre inteligența augmentată (AI), care dezvăluie ceea ce este ascuns în date. Sunt conduse de motorul cognitiv Qlik™ și de motorul asociativ Qlik™, care lucrează împreună.

Aceste Statistici asociative ajută utilizatorii să descopere și să înțeleagă semnificația valorilor din datele care nu au fost selectate.

Vizualizare și Cartare

Au fost introduse noi capabilități: posibilitatea de setare a fundalurilor implicite ale hărților pentru o personalizare îmbunătățită, diagrame Bar & Area Chart și diagrame Bullet în Pachetul de Vizualizare.

Îmbunătățiri pentru hărți

Noua versiune a lui Qlik Sense™ face posibilă setarea unui fond implicit pentru toate graficele hărților. Utilizatorii pot să își stabilească de acum propriul fundal predefinit, în loc să folosească fundalul standard Qlik™.

Au fost adăugate și următoarele îmbunătățiri la nivel de caracteristici pentru mapare:
  – abilitatea de a include linii noi în etichete, cu un aspect îmbunătățit al acestora în hărțile de fundal (a fost adăugată, de asemenea, la Qlik GeoAnalytics™);
  – legendă pentru mărimea punctelor din straturile hărților;
  – posibilitatea de a insera imagini în straturile de fond ale hărții. Este potrivit pentru imagini simple (desene, planuri, etc.);

Pachetul de Vizualizare

  – Bar & Area Chart (o diagramă cu efecte de tranziție, conectori și etichete).
  – Bullet Chart (o diagramă de bare utilizată pentru urmărirea unui obiectiv, atingerea unei ținte sau a diferitelor nivele pentru bun/ rău/ mediu).

Multi-Cloud

Noua versiune Qlik Sense™ Aprilie 2018 aduce o opțiune unică de implementare SaaS pentru Qlik Sense Enterprise™ (QSE). Are abilitatea de a crea, reîncărca și consuma aplicații Qlik Sense™ în întregime pe Qlik™ Cloud.

Versiunea Aprilie 2019 permite, de asemenea, paritatea între Qlik Sense Enterprise™ pe Windows și Qlik Sense Enterprise™ pe Kubernetes pentru adăugarea, actualizarea și eliminarea temelor și extensiilor.

Toate opțiunile de implementare pentru Qlik Sense Enterprise™ (care includ Qlik™ Cloud Services-SaaS, Kubernetes și Windows) sunt disponibile indepedent și lucrează împreună ca parte a unei implementări multi-cloud.

Următoarele capabilități sunt acum disponibile pentru Qlik Sense Enterprise™ și sunt implementate pe Qlik™ Cloud Services (SaaS) și Kubernetes:
  – Crearea de aplicații;
  – Conectarea la surse de date;
  – Stocare/ Utilizare QVD/ Fișiere;
  – Reîncărcare programată a aplicațiilor;
  – Co-Dezvoltarea aplicațiilor pe echipe;
  – Spații personale și partajate;
  – Controlul accesului pe bază de roluri;
  – Partajarea foilor de calcul/ marcajelor;
  – Încărcarea/ Exportul aplicațiilor;
  – Consolă pentru management;
  – Integrarea licenței;
  – Extensii incluse;
  – Extensii personalizate (doar pe Qlik Sense Enterprise™ pe Kubernetes);
  – Mashups (doar pe Qlik Sense Enterprise™ pe Kubernetes);
  – ODAG;
  – API (doar la reîncărcare);
  – Utilizarea auditării;
  – Legătură cu documentele QlikView™ (disponibile atât în Qlik™ Cloud Services, cât și în Qlik Sense Enterprise™ pe Kubernetes).

Conectori Qlik™

Suport pentru Enterprise Data Sources într-un mediu SaaS cu driverele ODBC în Qlik™ Cloud Services și în medii Multi-Cloud.

Capabilitățile de reîncărcare cu conectivitate extinsă permit reîncărcări programate pentru Enterprise SaaS.

Pentru informații despre Qlik™, că rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții QQinfo, vă rugăm vizitați pagina: QQsolutions.