QQinfo multiplica puterea Qlik la dimensiuni cosmice

Pentru prima oara in istoria omeniriitimpul necesar explorarii tuturor combinatiilor de analize pe care il punem la dispozitia managementului este mult mai mare decat necesarul de timp pentru construirea tuturor acestor combinatii !

 

Datorita flexibilitatii dinamice pe care Qlik o detine  si a abordarii  sistemice si sistematice pe care  o ofera know-how-ul QQinfo, numarul de variante de analiza pe care il putem construi pentru managementul beneficiar atinge nivele astronomice !  (Si nu este un eufemism ! Mai multe detalii gasiti in caseta QQreport.builder ).

Astfel multe dintre situatiile in care managementul identifica necesitatea unei noi perspective  de analiza sunt deja nevoi pre-rezolvate dinainte de a fi exprimate.

Reutilizarea de module de procesare si vizualizare complexe de la QQinfo, cu costuri practic nule pentru beneficiar (facturam doar pentru aplicarea modelului in contextul beneficiarului si pentru eventualale adaptari necesare), aduce beneficiile utilizarii platformei Qlik mai aproape  de realitate, oferind timpi mai scurti de implementare si mentine costurile de implementare la un nivel si mai scazut.

Abordarea ultra-configurabila pe care QQinfo o utilizeaza in mod sistematic micsoreaza nu numai implementarea si bugetul aferent, dar permite si o intretinere facila ulterioara a solutiilor  implementate, cu costuri minime si fara a mai necesita cunostinte avansate de Qlik, in multe dintre situatiile uzuale.

QQreport.builder aduce un numar astronomic de combinatii disponibile

Sa luam un exemplu extrem de plauzibil: un set de 10 dimensiuni netemporale, 7 dimensiuni temporale si 6 marimi valorice, numarul total posibil ajunge la permutari  de 23 luate cate 2,3,4,5…23, insumate, adica  70 de mii de miliare de miliarde de combinatii posibile (comparabil cu numarul de stele din universal vizibil sau cu numarul de atomi de pe planeta Pamant!).

Iata detalierea care ne-a dus la numarul atronomic mai sus prezentat:

Nota: Calculele au fost facute pentru un tabel simplu (straight table), cu maxim 23 de coloane, care are o singura forma de vizualizare, si care a ignorat eventualele formule de filtrare temporara dinamica sau cele de interconectare comparative, sau alte alternative de context, cum ar fi moneda de vizualizare, tipul de audienta, filtrarea selectiva a informatiei, sau alte alternative de vizualizare grafica suplimentara.

Iata si o exemplificare simplficata a unui astfel de QQreport.builder construit in Qlikview (Functionalitatea poate fi replicata si in Qlik Sense, in marea ei majoritate)