QQinfo multiplică puterea Qlik la dimensiuni cosmice

Pentru prima oară în istoria omeniriitimpul necesar explorării tuturor combinațiilor de analize pe care îl punem la dispoziția managementului este mult mai mare decât necesarul de timp pentru construirea tuturor acestor combinații !

 

Datorită flexibilității dinamice pe care Qlik o deține  și a abordării  sistemice și sistematice pe care  o oferă know-how-ul QQinfo, numărul de variante de analiză pe care îl putem construi pentru managementul beneficiar atinge nivele astronomice!  Și nu este un eufemism! (Mai multe informații găsiți mai jos, în detaliile despre QQreport.builder).

Astfel, multe dintre situațiile în care managementul identifică necesitatea unei noi perspective  de analiză sunt deja nevoi pre-rezolvate dinainte de a fi exprimate.

Reutilizarea de module de procesare și vizualizare complexe de la QQinfo, cu costuri practic nule pentru beneficiar (facturăm doar pentru aplicarea modelului în contextul beneficiarului și pentru eventualale adaptări necesare), aduce beneficiile utilizării platformei Qlik mai aproape  de realitate, oferind timpi mai scurți de implementare și menține costurile de implementare la un nivel și mai scăzut.

Abordarea ultra-configurabilă pe care QQinfo o utilizează în mod sistematic micșorează nu numai implementarea și bugetul aferent, dar permite și o intreținere facilă ulterioară a soluțiilor  implementate, cu costuri minime și fără a mai necesita cunoștinte avansate de Qlik, în multe dintre situațiile uzuale.

QQreport.builder aduce un număr astronomic de combinații disponibile

Să luăm un exemplu extrem de plauzibil: un set de 10 dimensiuni netemporale, 7 dimensiuni temporale și 6 mărimi valorice, numărul total posibil ajunge la permutări  de 23 luate câte 2,3,4,5…23, însumate, adică  70 de mii de miliarde de miliarde de combinații posibile (comparabil cu numărul de stele din universul vizibil sau cu numărul de atomi de pe planeta Pământ!).

Iată detalierea care ne-a dus la numărul astronomic mai sus prezentat:

Notă: Calculele au fost făcute pentru un tabel simplu (straight table), cu maxim 23 de coloane, care are o singură formă de vizualizare, și care a ignorat eventualele formule de filtrare temporară dinamică sau cele de interconectare comparative, sau alte alternative de context, cum ar fi moneda de vizualizare, tipul de audiență, filtrarea selectivă a informației, sau alte alternative de vizualizare grafică suplimentară.

Iată și o exemplificare simplficată a unui astfel de QQreport.builder construit în QlikView (Funcționalitatea poate fi replicată și în Qlik Sense, în marea ei majoritate).