Noutăți de vară de la Qlik™, iulie 2024

Tot ce trebuie să știți despre noua experiență a utilizatorului în Qlik™ Cloud Analytics și Qlik™ Talend Cloud.

Bine ați venit într-o lume nouă în care știți întotdeauna unde să mergeți!

În această săptămână, Qlik™ a introdus unele modificări care vor îmbunătăți experiența generală a utilizatorului atunci când utilizează Qlik™ Cloud Analytics și Talend Data Integration din Qlik™ Cloud. Actualizările cheie includ lansarea unor Centre de activitate noi și îmbunătățiri la navigarea în paginile din Qlik Sense™.

Astăzi, utilizatorii vor naviga mai ușor pe întreaga platformă Qlik™ Cloud, unificând atât Qlik™ Cloud Analytics, cât și Qlik™ Talend Cloud. Qlik™ a echilibrat estetica cu funcționalitatea pentru a crea o experiență atrăgătoare din punct de vedere vizual și foarte ușor de utilizat.

Pentru o scurtă prezentare, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul
Meniul Waffle este ancora dvs. de navigare

Faceți cunoștință cu noul meniu „waffle” din stânga sus, ancora dvs. de navigare consecventă în Qlik™ Cloud. Această caracteristică îmbunătățește detectarea prin oferirea unui acces ușor la activele dvs. „recente”, asigurându-vă că știți întotdeauna unde vă aflați și unde puteți merge în continuare. Fie că explorați în detaliu automatizări sau AutoML, meniul Waffle este întotdeauna la îndemână.

Centrele de activitate, accesate prin noul meniu „waffle” din stânga sus, sunt concepute pentru o navigare mai ușoară, concentrându-se pe consumul de informații și crearea de analize, oferind o ancoră de navigare consecventă în întreaga platformă, indiferent de secțiunea în care vă aflați și a fost facilitată crearea self-service cu pagina îmbunătățită „Create” (Creați), care include descrieri și ajutor în linie pentru a vă ghida prin proces fără efort, făcând experiența dvs. mai intuitivă și mai eficientă.
În plus, atunci când se află într-o aplicație Qlik Sense™, navigarea în pagini a fost mutată în panoul de active din stânga pentru o mai bună utilizare, însoțită de marcaje și note.
De asemenea, noua funcție de grupare a paginilor va permite creatorilor de aplicații să organizeze paginile mai eficient, îmbunătățind structura și accesibilitatea.

Un Centru de activități adaptat pentru sarcinile dvs.

Noile Centre de activitate sunt acum mai orientate către activități și obiective, oferind creatorilor instrumente îmbunătățite și o pagină cuprinzătoare a capacităților. Acest spațiu simplificat este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți și să vă optimizați eficiența, fără dezordinea butoanelor inutile.
Vă rugăm să rețineți că noile îmbunătățiri de navigare ale Centrelor de activitate pot fi activate sau dezactivate pentru o perioadă limitată, oferind organizației dvs. timpul necesar pentru a se familiariza cu noile îmbunătățiri.

Actualizările cheie includ noi Centre de activitate și îmbunătățiri ale paginii principale de integrare a datelor.
În plus, accesul rapid la elementele modificate recent și la notificări vă asigură că rămâneți la curent. Rețineți că puteți activa sau dezactiva noile îmbunătățiri de navigare ale Centrelor de activitate pentru o perioadă limitată de timp prin Consola de gestionare, oferind organizației dvs. timpul necesar pentru a se familiariza cu noile îmbunătățiri și a le cunoaște.

Vedeți aici  cum să activați și să dezactivați.

Navigarea personalizabilă a paginilor

Navigarea prin numeroase pagini într-o aplicație poate fi descurajantă. Navigarea îmbunătățită a paginilor vă perminte să organizați paginile în grupuri, facilitând gestionarea și publicarea acestora. Acum puteți crea, redenumi, șterge și publica grupuri și pagini individuale, abordând una dintre cele mai solicitate caracteristici ale Qlik™.

Chat-ul Insight Advisor ajută acum fără întreruperi

Echipa de la Qlik™ a reproiectat chat-ul Insight Advisor pentru a îmbunătăți ușurința în utilizare, permițându-vă să obțineți ajutor fără a părăsi contextul actual. Această actualizare facilitează crearea de analize și sporește gradul de conștientizare și utilizare a funcțiilor de chat și de căutare, pe măsură ce lansăm și mai multe capabilități NLP.

Pentru o scurtă prezentare, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul
Funcționalitate de căutare îmbunătățită

Găsirea conținutului nu a fost niciodată mai ușoară cu funcționalitatea noastră de căutare îmbunătățită semnificativ. Această îmbunătățire eficientizează procesul de navigare și localizare a activelor de care aveți nevoie, economisind timp și efort.

Catalog extins și colecții publice

Catalogul Qlik™ suportă acum o gamă mai largă de tipuri de active, adresându-se atât utilizatorilor de analiză, cât și celor care caută informații. Puteți adăuga aceste active la colecții publice sau la o pagină de pornire personalizată la nivel de utilizator în Centrul de activități Insight, cu opțiuni precum grafice publice monitorizate (în curând) și linkuri către pagini.

Noul design al panoului și gruparea paginilor

Designul panoului lateral consolidează paginile, marcajele și multe altele într-un singur loc, oferind diferite opțiuni de dimensiune și o mai bună organizare a conținutului. În plus, noua funcție de grupare a foilor simplifică navigarea pentru aplicațiile cu multe foi și permite publicarea în masă, îmbunătățind gestionarea foilor private și publice.

 ‘Pagina de pornire’ (Home) reproiectată pentru integrarea datelor

***Urmează în curând

Pentru o scurtă prezentare, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

În curând, Qlik™ va lansa o nouă „Pagina de pornire” pentru integrarea datelor. A fost luat ce este mai bun din ambele lumi, combinând paginile anterioare „Noțiuni introductive” și „Acasă” într-o singură destinație coerentă. Este ca și cum ai avea cafeneaua și biroul tău preferat la un loc – tot ce ai nevoie, chiar acolo unde vrei. Pe măsură ce evoluați de la începător la expert, vă puteți personaliza vizualizarea, ascunzând secțiunea „Noțiuni introductive” atunci când sunteți pregătit. Dar nu vă faceți griji, această pagină va rămâne întotdeauna platforma dvs. de lansare pentru toate aspectele legate de integrarea datelor.

Cu acces rapid la lucrările dvs. recente și notificări importante în față și în centru, aceasta este o îmbunătățire a paginii „Acasă” pe care nu veți dori să o ratați!.

Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !