QR-Patrol Newsletter

QR-Patrol 'Schedules'

Programează ca un Profesionist, patrulează ca un Șef !
 

Programarea corectă asigură buna desfășurare a operațiunilor zilnice.

 Cu ajutorul QR-Patrol ‘Schedules’, gestionați cu ușurință patrulele pentru o acoperire eficientă a securității, ghidarea paznicilor cu ore și locații clare. 

Principalele beneficii:

  • Eficiență sporită: Cu QR-Patrol ‘Schedules’, puteți raționaliza misiunile de patrulare, asigurându-vă că paznicii sunt întotdeauna în locul potrivit la momentul potrivit. Acest lucru duce la utilizarea mai eficientă a resurselor și la creșterea productivității generale.
  • Responsabilitate îmbunătățită: Monitorizați și verificați cu ușurință activitățile de patrulare în timp real. Instrumentul de planificare oferă rapoarte detaliate cu privire la scanările finalizate și ratate, ajutându-vă să mențineți standarde ridicate de responsabilitate și conformitate în cadrul echipei dvs. de securitate.
  • Rezoluție proactivă: Primiți notificări instantanee privind patrulele ratate sau programele incomplete. Acest lucru vă permite să abordați imediat potențialele lacune de securitate, asigurând o acoperire de securitate continuă și eficientă.

Cum se utilizează:

      1. Navigați la ‘Routes’ (Rute) -> ‘Schedules’ (Programe)
      2. Adăugați un program nou
      3. Definiți detaliile programului
      4. Salvați și atribuiți

Resurse suplimentare:

Pentru instrucțiuni detaliate și sfaturi suplimentare, consultați resursele QR-Patrol:

Rulează videoul

QR Patrol ‘Schedules’ au facilitat și eficientizat operațiunile noastre de securitate. Ne menține paznicii pe drumul cel bun, asigurându-se că sunt întotdeauna acolo unde trebuie să fie la momentul potrivit

— Donovan Hankerson, Manager de securitate

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !