Noutăți de la Inphinity din octombrie 2023

Versiunea Inphinity din octombrie 2023

Puterea inteligenței umane

În ultimele câteva luni s-a făcut multă vâlvă în legătură cu inteligența artificială (AI), multe companii au început să considere inteligența artificială ca o opțiune validă și au încercat să își dea seama ce loc are aceasta în strategiile lor. Acum, discuția s-a schimbat – de la a o utiliza sau nu, la cum să fie utilizată. Nu suntem încă în stadiul în care companiile pot lăsa AI să ia decizii, așa cum bine a spus unul dintre specialiștii de la Inphinity: ”Eu sunt un mare fan, dar tot nu vreau ca un algoritm să mă diagnosticheze ca pacient fără să mă consulte medicul”. Așadar, ce facem acum? Strategia rezonabilă este de a utiliza AI pentru a genera sugestii, a contribui la luarea deciziilor și ca motoare pentru gândirea critică umană. Combinația dintre inteligența artificială și inteligența umană este calea.

Qlik™ a introdus recent STAIGE, concentrându-se pe prima parte. Specialiștii de la Inphinity, îl completează aducându-ne inovații în cea de-a doua parte. Să aruncăm o privire la ceea ce aduce noua versiune a Inphinity pentru Qlik™.

INPHINITY FLOW

Inphinity Flow Wizard

Combinați cunoștințele dvs. despre proces cu datele pe care le aveți deja în mediul Qlik™. Proiectați procesul perfect la nivel de pixel folosind Inphinity Flow Wizard – singurul de acest tip din ecosistemul Qlik™. Desenați nodurile și liniile și definiți măsurile din modelul de date Qlik™ – direct în aplicația dvs. Qlik™. Profitați la maximum de cunoștințele despre proces și de datele pe care le aveți – bucurați-vă de puterea modelului de date asociativ Qlik™ în fiecare etapă a procesului.

Îmbunătățiri ale Inphinity Flow

Pe lângă magicul Inphinity Flow Wizard, această versiune aduce și noi opțiuni de proiectare pentru Inphinity Flow. Vă puteți aștepta la:

  • Poziția nodului prin expresie (coordonate x,y) pentru a forța o poziție diferită a unui anumit nod
  • Lățimea și înălțimea nodului prin expresie
  • Culoarea pictogramei prin expresie

Pentru detalii despre Inphinity Flow, faceți clic aici: https://qqinfo.ro/produse/inphinity-flow/

INPHINITY FORMS

Actualizarea datelor calculate

Vedeți datele calculate automat, luați-le în considerare și actualizați-le, dacă cunoștințele, experiența sau așteptările dumneavoastră o cer.  Ca bază, puteți utiliza valori previzionate, pur și simplu datele de anul trecut sau orice altceva între acestea. Cifrele planificate și acțiunile sugerate sunt exemple excelente de inteligență artificială completată de inteligența umană. Rețineți că puteți reveni oricând la logica calculată, dacă este necesar.

Comentariile în context

Problema? Oportunitate? Probabil că ar trebui să discutați cu colegii dumneavoastră. Rămâneți în aplicația Qlik Sense™, acolo unde se află datele, și colaborați cu colegii dvs. folosind toate funcțiile încorporate de care ați putea avea nevoie:

  • Avataruri
  • Etichete, mențiuni, comentarii fixate
  • Notificări în aplicație, evidențierea comentariilor și mențiunilor noi, partajarea prin e-mail
  • Instantanee și documente atașate
Orice aveți nevoie

Ca întotdeauna, această versiune este din nou plină de funcții și caracteristici solicitate de clienții și partenerii Inphinity. Prin urmare, puteți să salvați automat datele și să vă extindeți Formularele cu noi tipuri de câmpuri – pentru a satisface toate cerințele utilizatorilor dvs. finali. Timp și butoane radio sunt disponibile de acum înainte.

Lucrați mai inteligent și mai rapid, găsind cu ușurință ceea ce vă trebuie. Sortați tabelul editabil în funcție de câmpurile de intrare sau de metadate. Când utilizați formulare lungi, folosiți secțiuni pentru a crea o prezentare generală pliabilă. Aceasta vă ajută să gestionați atenția utilizatorilor finali. Iar la final, aceștia sunt întotdeauna la un clic distanță de detalii.😉

Inphinity Forms, așa cum îl cunoașteți, este conceput ca o extensie Qlik™-nativă.  Dar ce se întâmplă dacă doriți să îl modernizați? Nicio problemă, nu este nevoie decât de 4 clicuri! Și cel mai bun lucru este că puteți oricând să ajustați stilul modern folosind temele Qlik™!

Pentru detalii despre Inphinity Forms, faceți clic aici: https://qqinfo.ro/produse/inphinity-forms/

Pentru o demonstrație video a noii versiuni Inphinity, vă invităm să vizitați clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !