Noua eră a vizualizărilor Qlik™

Qlik™ introduce o nouă eră a vizualizărilor

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, dar o vizualizare poate spune un milion de povești.

Capacitatea noastră de a spune povești este o formă de artă la fel de veche ca și limbajul însuși. De la vechile picturi rupestre la tradițiile orale transmise din generație în generație, esența poveștilor a evoluat odată cu metodele noastre de comunicare. A început cu povești vizuale gravate pe pereții peșterilor, a trecut la narațiuni vorbite și, în cele din urmă, și-a găsit drumul spre formele scrise, tipărite și dactilografiate.

În cele din urmă, analizele și vizualizările moderne servesc aceluiași scop ca și împărtășirea și povestirea de povești: ghidarea utilizatorilor de afaceri pentru a lua decizii importante și informate. Aceste decizii, însă, nu sunt luate singure și necesită povești pentru a-i convinge și a-i implica pe alții, adesea în sălile de ședințe sau în apeluri video. Dar scopul poveștii rămâne neschimbat: să inspire acțiune, să insufle încredere și să asigure siguranța.

Așadar, ce se întâmplă în capitolul următor?

Astăzi, Qlik™ are plăcerea de a anunța o nouă eră în vizualizarea datelor și în proiectarea tablourilor de bord. Cu cele mai recente progrese din Qlik™, vă puteți lua adio de la zilele în care trebuia să vă luptați cu sheet-uri de stil personalizate și să jonglați cu add-on-uri de la terți. Este timpul să vă explorați creativitatea și să preluați controlul asupra narațiunii dvs. ca niciodată înainte!

Rulează videoul

Capitole

1. Aventura layout container
Imaginați-vă asta:
proiectarea unor tablouri de bord remarcabile care nu sunt doar interactive, ci și distractive și ușoare. Salutați Layout container-ul, noul dumneavoastră loc de joacă pentru creativitate. Stivuiți obiecte, creați KPI-uri personalizate și compozite și comutați cu ușurință vizibilitatea obiectelor individuale. Cu selecția multiplă, gruparea și o multitudine de instrumente de stilizare la îndemână, proiectarea experiențelor tocmai a devenit mult mai rapidă și mai intuitivă. Aveți nevoie de inspirație?

Vizionați materialul video de mai jos, creat de Luis Felipe Tensini, ambasador al partenerilor Qlik™, și pregătiți-vă să fiți uimiți de ceea ce veți vedea!

Rulează videoul

2. Graficul noilor narațiuni și stilizarea panoului de filtrare
Nu este vorba doar de date, ci și de prezentare. Aveți acum puterea de a îmbunătăți modul în care vă spuneți povestea. Controlați marginile, umbrele, fonturile și multe altele pentru a adăuga profunzime și personalitate vizualizărilor dvs., menținând în același timp imaginea de marcă a companiei dvs. Explorați datele fără efort cu panouri de filtrare personalizabile. De la modul grilă la vizualizări compacte, de la căsuțe de control la butoane radio, adaptați-vă afișarea datelor pentru o experiență cu adevărat captivantă pentru utilizator.  

 3. Dimensiunile grupului ciclic livrate
Grupurile ciclice pentru Master Item Dimensions (dimensiunile elementelor principale) – o altă caracteristică legendară QlikView™ livrată. Permite utilizatorilor să parcurgă în mod dinamic ciclic dimensiunile în fiecare grafic, maximizând potențialul de a spune povești, conservând în același timp spațiul pe ecran. Cu această inovație, graficele devin instrumente versatile, acomodându-se fără efort la mai multe cazuri de utilizare. Crearea unor narațiuni convingătoare este simplificată: selectați opțiunea Cyclic din biblioteca de elemente principale, alegeți câmpurile dorite și treceți fără efort de la unul la altul în graficul dvs.

4. O poveste cu teme de tablou de bord … îmbunătățită
Răsturnare de situație! Am introdus îmbunătățiri, inclusiv noi tabele drepte, tabele pivotante, obiecte de linie și obiecte de rich text. Preia comanda spațiului tău cu posibilitatea de a controla vizibilitatea barei de instrumente de selecție principală și a antetului sheet-ului, eliberând spațiu imobiliar valoros pentru conținut și bare de navigare personalizate.

Pe scurt: Vizualizările au suferit o transformare remarcabilă. Aveți acum permisiunea de a evoca libertatea creativității, de a vă captiva publicul și de a transforma datele în informații ca niciodată până acum. Viitorul cu Qlik™ Cloud este luminos!

De la poveștile străvechi din peșteri la tablourile de bord dinamice de astăzi, evoluția povestirii este paralelă cu metodele de comunicare umană. Inovația deschide calea unui viitor în care fiecare punct de date spune o poveste care așteaptă să fie explorată.

Aventura dvs. în lumea vizualizărilor și a tablourilor de bord nu se oprește aici… continuați-vă călătoria și verificați ‘What’s New: Qlik Showcase App’ sau aceste aplicații elegante noi și îmbunătățite de mai jos și convingeți-vă singuri!

În marea schemă a lucrurilor, evoluția lui Qlik™ promite libertate, creativitate și posibilități nelimitate în vizualizarea datelor.

Singura limită este imaginația dumneavoastră.

Puncte forte:
  • Stilizarea panoului de filtrare: opțiuni de stilizare pentru panoul de filtrare.
  • Margine și umbră a graficului: mai mult control pentru dezvoltatorul de aplicații. Utilizați-o pentru a crea un efect de adâncime, pentru a îmbunătăți sau ascunde marginea. Perfect pentru containerul de aspect. Suprascrie setarea temei.
  • Layout Container: Layout de formă liberă pentru grupare și stivuire. Un nou mod de a crea conținut și de a proiecta tablouri de bord
  • Tabel pivot: Tabel pivot nou, care va înlocui pivotul nativ în viitor.
  • Îmbunătățiri de stilizare: Graficele Grid (grilă), Funnel (pâlnie) și Sankey primesc stilizare.
  • Stil de copiere și lipire: Transfer styling settings from one chart to another.
  • Dimensiuni principale ciclice.

Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog!