KFactory extinde capabilitățile platformei cu Augmented Analytics de la Qlik™

KFactory semnează un contract de parteneriat cu QQinfo, pentru integrarea platformei Qlik Sense

București, 9 decembrie 2020 

KFactory primul start-up Industry 4.0 finanțat din Romania care își propune să inoveze prin digitalizare întregul proces de producție,  a semnat un contract de parteneriat cu QQinfo, pentru găzduirea și dezvoltarea de analize manageriale pentru companiile de producție din portofoliu, integrând în oferta sa și capabilitățile analitice ale platformei de business intelligence Qlik Sense™.

Beneficiind de suportul tehnologiilor asociative și cognitive ale platformei Qlik Sense™, și de suportul tehnic QQinfo, KFactory oferă deja clienților săi primele analize vizuale, intuitive și interactive, de ultimă generație, care pot evidenția imediat performanța, excepțiile, productivitatea și randamentul proceselor de producție deservite de soluția KFactory, atât dintr-o perspectivă operațională, pe termen scurt, cât și dintr-o perspectivă pe termen mediu și lung, care aduce suport decizional suplimentar și managementul excepțiilor atât din perspectiva directă a managementului producției și calității, cât și din perspectiva auxiliară, dar extrem de importantă a asigurării mentenanței de calitate maximă.

Pe lângă valoarea pe care o are ca produs în sine pentru industria producătoare, KFactory continuă implementarea strategiei de a include cele mai bune tehnologii în serviciul său. Qlik™, liderul pieței de business intelligence,  este acum parte din serviciul KFactory cu suportul QQinfo, permițând realizarea de analizelor complexe la nivel operațional în manufacturing.

sigla2

Adrian Dima
co-fondator KFactory

Mă bucur mult că am găsit, în sfârșit, un partener valoros în România implicat în zona informatizării capacităților de producție, partener prin care putem aduce plusvaloare relevantă unei părți esențiale a economiei românești. Sunt convins că mixul de know-how al companiilor noastre, suprapus peste capabilitățile extraordinare ale Qlik™, vor duce la o creștere semnificativă a principalilor indicatori de performanță ai companiilor din sectorul productiv care vor adopta soluțiile KFactory. Roadmap-ul de soluții analitice pe care îl avem în vedere este extrem de ofertant, pentru că integrarea cu Qlik Sense™ ne deschide accesul la o întreagă paletă de capabilități ce vor oferi integrarea puterii de decizie și analiză umană cu tehnologiile de top din zona Data Science, AI si ML. Suntem deja pe drumul către Augmented Intelligence.

Cotiso Hanganu
Managing Partner QQinfo

Despre KFactory

KFactory este primul startup Industry 4.0 finanțat din Romania, care inovează industria producătoare și optimizează un proces de bază specific în toate sectoarele – managementul performanței liniei de producție – cea mai importantă problemă pentru directorii executivi din industria producătoare. KFactory integrează noile tehnologii, cum ar fi IIoT și Machine Learning în procesul de fabricație, transformând un proces clasic într-unul nou, în care echipamentele industriale, comenzile, operatorii și echipele de suport sunt actori într-un proces digital bine orchestrat, oferind în același timp un model accesibil de subscripție lunară (SaaS).

KFactory are prezență teritorială atât în România cât și internațională, în Portugalia, în strategia de dezvoltare pe termen scurt avându-se în vedere creșterea prezenței internaționale prin deschiderea unor noi puncte de lucru în Spania, Franța și Germania.

www.kfactory.eu.

Despre QQinfo

Q&Q Info Consult este un implementator și dezvoltator de soluții software de business ce reîmprospătează de 15 ani piața cu o interfață prietenoasă pentru utilizatori și o abordare structurată profund integrativă. Scopul nostru este optimizarea operațiunilor și profitabilității prin crearea de plusvaloare semnificativă, indiferent de dimensiunile companiilor pe care le deservim, de industria în cauză sau de departamentele cărora le oferim suport decizional și operațional.

În portofoliul de beneficiari fericiți care au beneficiat de platforma Qlik™ și de soluțiile și serviciile QQinfo, se numără peste 200 de companii, inclusiv companii românești de top (Aquila, Autoklass, Emag, Farmexim, Help Net, Interbrands, Network One Distribution, Rompetrol, Romstal, Superbet, Smart Balance, VelPitar), dar și instituții de prestigiu, cum ar fi Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Serviciul de Telecomunicații Speciale.

QQinfo este, începând cu 2006, și organizatorul QQacademy, un eveniment educațional care oferă perspective inovative în dezvoltarea și utilizarea de unelte de suport decizional de top.

www.QQinfo.ro

Despre Qlik™

Viziunea Qlik™ este o lume cu profunde cunoștințe în materie de date, în care oricine poate folosi date și analize pentru a îmbunătăți luarea deciziilor și pentru a-și rezolva cele mai provocatoare probleme. Qlik™ oferă o platformă end-to-end, în cloud și on -premise, de integrare și analiză de date, pentru a acoperi decalajele dintre date, informații și acțiune. Prin transformarea datelor în Active Intelligence (AI 3.0), companiile pot lua decizii mai bune, pot îmbunătăți veniturile și profitabilitatea și, de asemenea, pot optimiza relațiile cu clienții. Qlik™ este prezent în mai mult de 100 de țări și deservește peste 50.000 de clienți din întreaga lume.

www.qlik.com