Versiunea Inphinity Suite din mai 2024

A fost lansată cea mai recentă versiune a Inphinity, care include capabilități de planificare pentru a elimina stresul din procesele de planificare în Qlik.

În acest articol, vom prezenta pe rând toate îmbunătățirile pe care le aduce versiunea din mai 2024.

Conținutul paginiii

Inphinity Forms

Capabilități de planificare Premium

În Inphinity Forms există o ierarhie atât la nivel de rând, cât și la nivel de coloană. Acestea sunt create automat în funcție de modul în care ați configurat tabelul pivot de planificare.

Dacă doriți să creați un plan pentru 2026 de la zero, veți observa că, pe măsură ce modificați valoarea totală, aceasta este distribuită automat în celulele de nivel.

Sunt disponibile mai multe metode de distribuție, care includ distribuția plată, proporțională și ponderată.

Pe măsură ce actualizați datele, chiar și totalurile corespunzătoare sunt actualizate automat. Puteți utiliza butoanele de anulare sau de refacere, după cum este necesar, iar atunci când salvați datele, acestea devin instantaneu disponibile pentru colegii dumneavoastră.

Și odată ce ați terminat cu actualizarea planului dvs. pentru 2026, faceți clic pe butonul de actualizare, astfel încât modelul de date este reîncărcat, iar noile date ale planului dumneavoastră sunt acum disponibile pentru analize ulterioare în alte diagrame și obiecte Qlik Sense™.

Acest lucru facilitează crearea de bugete dinamice și interactive, previziuni și alte tipuri de planuri.

În continuare, haideți să aruncăm o privire la unele dintre modificările care au fost făcute la extensiile Inphinity Forms existente.

Adăugare de noi caracteristici la comentariile din sheet-uri

În versiunea din octombrie 2023, au fost adăugate mai multe caracteristici la comentariile din Inphinity Forms, cum ar fi: avatarul, atașarea de etichete sau mențiuni.

În această versiune, Inphinity aduce aceeași experiență de chat în timp real direct pe sheet-ul Qlik™ în loc de o fereastră pop-up.

Acum puteți să vedeți comentariile și să discutați problemele sau oportunitățile cu colegii dvs. în timp ce interacționați cu alte obiecte din sheet-urile dvs.

Următoarele două arii pe care Inphinity le-a abordat, se concentrează pe caracteristicile de design îmbunătățite pentru Inphinity Forms și se bazează pe feedback-ul primit de la clienții și partenerii lor.

Opțiuni de design îmbunătățite

  • Tema modernă pentru mai multe formulare
  • Secțiuni colorate într-un singur formular
  • Experiență îmbunătățită la introducerea procentului
  • Validarea câmpurilor pentru timp și comutator

Prima modificare se referă la noua temă modernă încorporată pe care Inphinity a introdus-o în octombrie 2023. Aceasta a devenit rapid foarte populară, așa că aceasta temă a fost îmbunătățit și asta le permite utilizatorilor să aplice întreaga experiență modernă atunci când introduc date.

Acest lucru include chiar și pop-up-uri, precum și note de dimensiune specifice formularului.

Posibilitatea de a adăuga secțiuni colorate

Această caracteristică facilitează diferențierea între zone și navigarea prin formulare mai lungi.

De asemenea, a fost făcută o modificare la toate câmpurile numerice; simbolul procentual rămânând vizibil în câmp.

Îmbunătățiri pentru Dezvoltatori

Pentru dezvoltatorii de Inphinity Forms au fost adăugate o serie de caracteristici noi, inclusiv:

  • Acțiuni noi – Save all (Salvează tot), Delete row (Șterge rând)
  • Eroare de validare a câmpului personalizat
  • Indicator de dimensiune cheie

Noul mesaj de eroare de validare a câmpurilor personalizate le permite dezvoltatorilor să le ofere utilizatorilor cea mai bună explicație a ceea ce trebuie să facă. De exemplu: ”Please complete all mandatory fields highlighted in red” (Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii evidențiate cu roșu).

De asemenea, pentru a îmbunătăți experiența dezvoltatorilor, a fost adăugată o pictogramă cheie în formular, astfel încât aceștia să poată identifica cu ușurință câmpurile de dimensiuni cheie. Dimensiunile nou adăugate sunt implicit non-cheie, în afară de prima, astfel încât nu afectează introducerea datelor.

În cazul în care dezvoltatorul dorește ca noua dimensiune să facă parte, de asemenea, din cheie, acesta poate aplica cu ușurință acest lucru cu un singur clic în panoul de proprietăți.

Îmbunătățiri pentru Administratori

Pentru Administratorii Inphinity au fost adăugate câteva îmbunătățiri, după cum urmează:

Grupuri de utilizatori in Qlik™ Cloud
Începând cu luna mai 2024, administratorii contextelor de mărime Enterprise pot utiliza noua opțiune pentru a gestiona permisiunile utilizatorilor pe grupuri de utilizatori chiar și în Qlik™ Cloud. Grupurile de utilizatori sunt acum acceptate și pentru tipul de control al accesului prin tabele de acces.

Notificare de expirare a licenței
Acest lucru înseamnă că atunci când licența dvs. Inphinity urmează să expire, veți fi informat în prealabil, oferindu-vă suficient timp pentru a o reînnoi și actualiza.

Inphinity Flow Wizard

În ultima versiune, a fost introdus Inphinity Flow Wizard, care este un instrument ce vă permite să proiectați un proces perfect în pixeli pe sheet-ul Qlik™ cu toate opțiunile de conectare la modelul asociativ de date Qlik™.

În această versiune au fost adăugate unele dintre caracteristicile dvs. preferate din instrumentul standard Inphinity Flow, după cum urmează:

  • Acces la toate acțiunile de flux
  • Stilul de design al butoanelor
  • Modificarea culorii pictogramei cu ajutorul instrumentului Colour Picker

Și iată cel mai bun sfat, chiar dacă aplicația Qlik Sense™ sau aplicația dvs. are un flux natural, cu Inphinity Flow puteți crea cu ușurință un panou de navigare pentru ca utilizatorii finali să se deplaseze de la un sheet la altul.

Inphinity Mole

În încheiere, vă prezentăm un caz de utilizare fantastic pentru Inphinity Mole.

Chiar dacă nu a fost adăugată nicio caracteristică nouă la Inphinity Mole în această versiune, acesta poate continua să exploreze prin datele dvs. nestructurate atât din fișiere, cât și din baze de date structurate.

Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să treceți Inphinity Mole la nivelul următor, îl puteți integra cu ChatGPT pentru a vă ajuta să găsiți acul în carul cu fân.

Iar atunci când îl combinați cu Inphinity Forms, utilizatorii pot corecta rezultatele care au fost returnate și pot adăuga propriile comentarii și feedback.

 Pentru o scurtă prezentare a variantei din mai 2024, a Inphinity Suite, vă invităm să vizionați videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Inphinity Flow, clic aici: https://qqinfo.ro/produse/inphinity-flow/
Pentru informații despre Inphinity Forms, clic aici: https://qqinfo.ro/produse/inphinity-forms/
Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !