Theme Creator (creator de teme) pentru Qlik Sense™

Theme Creator pentru Qlik Sense™

Descoperiți puterea de personalizare a aplicațiilor Qlik Sense™ cu branding personalizat prin intermediul temelor personalizate. Create în mod tradițional cu ajutorul codului, temele personalizate utilizează sintaxa CSS și JSON pentru a crea un aspect personalizat pentru aplicația Qlik Sense™. Dar dacă ar exista o modalitate fără efort de a demara procesul de creare a temei, generând codul pentru dumneavoastră?

Vă prezentăm Theme Creator pentru Qlik Sense™, o interfață ușor de utilizat, concepută pentru a simplifica și accelera dezvoltarea temelor. Acest instrument comunitar vă permite să vă vizualizați tema în timp real, permițându-vă să creați fără efort modele uimitoare cu câteva clicuri simple.

Cu Theme Creator pentru Qlik Sense™, puteți chiar adăuga CSS și importa fonturi Google direct în tabloul de bord, ducând atractivitatea vizuală a aplicației dvs. la următorul nivel.

Despre personalizarea temelor în Qlik™

Qlik Sense™ vine cu patru teme implicite (Sense Classic, Sense Focus, Sense Breeze și Qlik™ Horizon) și, în plus, puteți crea teme personalizate pe baza standardelor companiei dumneavoastră.

Cu ajutorul temelor personalizate puteți stiliza cu precizie o aplicație prin modificarea culorilor, adăugarea de imagini și fundaluri, precum și prin specificarea dimensiunilor și culorilor fonturilor la nivel global sau granular în întreaga aplicație. De asemenea, puteți defini paletele de culori care urmează să fie utilizate și puteți personaliza specificațiile pentru margini, umplutură și spațiere.

O temă personalizată este o colecție de fișiere stocate într-un dosar. Aceasta trebuie să conțină un fișier de definiție (QEXT), un fișier JSON principal și, opțional, orice alte active de care ați putea avea nevoie pentru a susține tema personalizată, cum ar fi fișiere CSS, fișiere de fonturi personalizate și imagini.

Stilurile personalizate se definesc în felul următor:

  • În fișierul JSON se definește stilul pentru fiecare tip de vizualizare în parte, de exemplu diagrame cu bare și diagrame cu linii.

După ce ați creat o temă personalizată, comprimați fișierul JSON cu toate resursele suplimentare și încărcați-l în Qlik™ Cloud ca o extensie.

 Nu aveți nevoie de experiență anterioară în dezvoltarea de teme personalizate, dar ar trebui să aveți cel puțin o înțelegere de bază a următoarelor limbaje:

  • JSON / JavaScript

Aveți nevoie de un editor de cod pentru a vă crea teme personalizate. Puteți utiliza aproape orice editor de cod de bază, cum ar fi Notepad++, SublimeText sau Aptana.

Theme Creator pentru Qlik Sense™ https://qsthemecreator.azurewebsites.net/.

În materialul video de mai jos, veți putea urmări o prezentare foarte detaliată, despre capacitățile incredibile ale acestui utilitar comunitar care va revoluționa procesul de creare a temelor și vă va ridica aplicațiile la noi înălțimi.

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !