Noi setări, permisiuni, stilizare, conectori și multe altele!

Permisiuni pentru note, text pentru butoane, conectori noi și multe altele!

În această săptămână, Qlik™ a adăugat capacități de stilizare la obiectul buton în Qlik Sense™, setări suplimentare ale interfeței de utilizare și posibilitatea de a comuta vizibilitatea dimensiunilor și măsurilor în diagramele cu bare folosind expresii.

De asemenea, a fost adăugat controlul accesului la un nivel mai fin la Collaborative Notes (notițele colaborative) și o serie de conectori noi pentru Qlik™ Application Automation.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Acum puteți partaja notițe colaborative cu control!

Autorii notițelor colaborative vor avea acum control deplin asupra persoanelor care le vizualizează notițele în cadrul unui spațiu. Atunci când creați o notă într-un spațiu partajat sau gestionat, nota va fi vizibilă doar pentru dumneavoastră, autorul.

Acum veți putea selecta cu cine partajați nota dvs. Acest lucru este permis cu o listă de utilizatori numiți care pot fie să Vizualizeze, fie să Editeze. Dacă nota dvs. este destinată să fie Publică și vizibilă pentru toți utilizatorii spațiului, starea de partajare a notei poate fi actualizată la Public View (Vizualizare publică) sau Public Edit (Editare publică).

Această actualizare vă va permite să activați confortabil funcția Notes pentru o adoptare elaborată de către utilizatori.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !