QR-Patrol – Aplicația Web

QR-Patrol

Aplicația Web

Evoluția sistemelor de pază

Monitorizare agenții de pază, gestionare rute de patrulare, organizare programe

Managementul Utilizatorilor

Aplicația web QR-Patrol permite controlul total al diferitelor niveluri de securitate: administratori, manageri, companii de securitate, agenți de pază și clienți. Un manager QR-Patrol poate controla toți parametrii privind nivelurile în jos în ierarhie.

 

Aplicația web QR-Patrol permite adăugarea și editarea tuturor informațiilor relevante referitoare la diferitele roluri ale utilizatorilor și permite gestionarea totală de la distanță a oricărui incident, pază, programă, client care are legătură cu compania sau organizația de pază.

Raportare Avansată

Există patru opțiuni de raportare de bază, care permit exportul în format PDF sau Excel pentru prelucrarea ulterioară:

Finished Scheduled Route report – Raport de traseu finalizat, care informează despre toate patrulele realizate sau pierdute într-un anumit interval de timp.

Clients Events Report – Raport de evenimente pentru clienți, care include toate evenimentele pentru un anumit client cu detalii complete.

Incidents Report – Raportul de incidente, care include toate evenimentele raportate de site-urile clienților sau de gardieni.

Guard Daily Tour Duration Report – Raportul Zilnic de Durată al Gardienilor, oferă informații cu privire la timpul și durata exactă a tururilor de pază efectuate.

Gestionați și Atribuiți Punctele de Control

Managerul contului de securitate care utilizează QR-Patrol poate atribui cu ușurință puncte de control (coduri QR, etichete NFC, Beacons) prin interfața web a QR-Patrol. 

Fiecare punct cheie este atribuit unei anumite locații a unui client, astfel că tururile predefinite pot fi programate pentru fiecare gardian. Atribuirea punctelor de control este nucleul programului QR-Patrol de monitorizare a turelor de pază, deoarece interconectează aplicația mobilă și web prin intermediul scanării efectuate de către paznicii de securitate. 

Gestionarea turelor de patrulare în timp real

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !