Qlik Sense™ Septembrie 2018 – Noutăți

Cu toții știm că versiunea Qlik Sense™ Iunie 2018 a primit doar feedback-uri pozitive. Acesta este unul dintre motivele (dar nu singurul!) pentru care a fost deja adusă în atenția noastră noua versiune de Qlik Sense™, cea de Septembrie, care aduce îmbunătățiri semnificative.

În acest articol vom evidenția cele mai importante dintre aceste îmbunătățiri.

Ținând cont că platforma Qlik™ se axează pe Inteligența Augmentată, versiunea Septembrie 2018 extinde utilizarea Insight Advisor pentru Aplicațiile Qlik Sense™ publicate. Motivul? Pentru a încuraja explorarea datelor în cadrul întreprinderii.

Este doar primul pas în ceea ce privește modul în care Qlik™ va remodela comunitatea de analiză cu puterea motorului cognitiv, așa că trebuie să stăm cu ochii pe ei și pe versiunile viitoare pe care le vor lansa!

Să ne întoarcem puțin la versiunea Qlik Sense™ Septembrie…

Această versiune oferă capabilități îmbunătățite de creație, care ajută clienții să creeze layout-uri sofisticate de date, îmbunătățid în același timp viteza de dezvoltare a aplicațiilor. Acestea includ:

Versiunea Septembrie 2018 oferă o altă îmbunătățire importanta: oferă posibilitatea de a muta mai multe aplicații din flux în flux. Elimină limitările anterioare din Qlik Management Console™ (QMC). S-au făcut, de asemenea, investiții pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea, prin actualizări ale cadrului open-source din front-end.

De asemenea, Versiunea Septembrie 2018 oferă capabilități îmbunătățite de mapping, inclusiv un nou Density Map Layer (foarte folositor în cazul cartografierii datelor pe un nivel foarte bine localizat și detaliat).

Density Map Layer este un fundat de gradient multi-color, unde densitatea culorii depinde de greutatea și apropierea punctelor. Poate fi folosit pentru cartografierea datelor, cum ar fi: statistici ale criminalității, valorile caselor, etc.

Noua versiune aduce îmbunătățiri și în aplicația Qlik NPrinting™ în jurul administrației, al autorizării extinse și îmbunătățirii securității pentru raportarea consumului (pentru produsele cu valoare adăugată). Acum, se pot importa utilizatori sau roluri dintr-o sursă LDAP sau se poate înlocui suita TLS Cipher, dacă se dorește acest lucru. Mai mult decât atât, Qlik NPrinting™ are acum opțiunea de expirare a sesiunii, de ieșire a rapoartelor în formate .xlsm și protecția prin parolă la nivel de raport.

Se continuă extinderea conectivității, prin adăugarea Microsoft Azure și a Jira Conectorilor, oferind, de asemenea, o mai bună securitate cu autentificarea LDPA, la conectorul integrat pentru Presto.

Nu în ultimul rând, versiunea cea nouă oferă suport complet pentru AirWatch EMM, adresându-se cerințelor de securitate mobile pentru implementarea în întreprinderi mari.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm vizitați acest site: qlik.com.

Pentru soluții QQinfo, vă rugăm vizitați pagina: QQsolutions.