Prototip Elementor

Qlik™Products

QlikView™


QlikView™
 este un software de Business Intelligence (BI) , ce permite colectarea datelor și crearea de aplicații de analiză vizuală intuitive esențiale pentru un management eficient și performant.

QlikView™ este cea mai flexibilă platformă de Business Intelligence pentru transformarea datelor în înțelegere. Este o modalitate prin care utilizatorii de afaceri pot consolida cu ușurință, pot căuta și analiza vizual toate datele de care dispun pentru o înțelegere fără precedent a realităților din jurul organizației. Simplitatea nativa în utilizarea QlikView™ aduce maximul de viteză în explorarea vizuală a informației agregate și consolidate.

Până la urmă, eficiența în luarea deciziilor se bazează pe faptul că informațiile corecte și relevante sunt ușor accesibile.

Qlik Sense™

Platforma de analize vizuale next-generation, care permite tuturor să vadă povestea care “trăiește” în datele lor.

Suportă un spectru complet de cazuri de utilizare a BI, inclusiv vizualizarea pentru toată lumea, aplicații centralizate pentru tablouri de bord, analize integrate și raportare, toate într-un cadru guvernat care oferă scalabilitate și încredere pentru IT. Se pot împărtăși cunoștințe și se pot analiza datele chiar și în cadrul organizațiilor.

Majoritatea produselor de Business Intelligence sunt create pentru a răspunde la întrebari care sunt înțelese în prealabil. Dar cum rămâne cu întrebarile următoare? Acelea care urmează după ce o persoană citeste raportul sau vede vizualizarea dumneavoastră?