Pregătim o nouă sesiune QQacademy în curând!

Începutul de an aduce vești bune pentru toți cei pasionați de Qlik™!

Datorită succesului obținut cu nouă abordare tematică QlikView™ vs. Qlik Sense™, ne-am decis să reluăm în aceeași manieră inedită cursurile interactive Qlik™ și astfel, intenționăm ca în luna MARTIE să organizăm o nouă sesiune QQacademy.

Vă reamintim că o sesiune QQacademy este formată din 3 module, după cum urmează:

– QDSA – Qlik™ Developer Scripting si Administrare recomandăm modului QDSA personalului tehnic care va asigura implementarea și întreținerea platformelor Qlik™ în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

– QLD – Qlik™ Layout Designer acest modul este util în eficientizarea timpilor de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client. 

Recomandăm acest modul pentru:

– SAOAIF – Set Analysis and Other Advanced Interface Functionalities – acest modul este recomandat utilizatorilor avansați (developeri Qlik™, manageri BI și analiști Qlik™ cu experiență).

Fiecare modul este alcătuit din 2 zile de curs. Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA. Investiția include participarea la curs, suportul de curs (format tipărit și electronic), evaluarea de la finalul cursului, diploma/diplomele de absolvire, masa de prânz și gustări, alături de răcoritoare la începutul fiecărei sesiuni și în pauze.

Pentru a aplica online, puteți completa formularul de înscriere. Ne puteți contacta și la următoarea adresă de e-mail: office@qqinfo.ro.

– Ce aduce nou această sesiune de training Qlik™? Un curs NOU de ADMINISTRARE (mai multe detalii în curând).

Ce beneficii vă aduce participarea la acest curs?

Dacă sunteți interesați, așteptăm să ne contactați pentru a vă trece pe listă și astfel, pentru a vă asigura un loc în sesiunea QQacademy ce începe peste puțin timp!

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm vizitați site-ul: qlik.com.

Pentru soluții QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.