Pregătim o nouă sesiune QQacademy în curând!

Începutul de an aduce vești bune pentru toți cei pasionați de Qlik!

Datorită succesului obținut cu nouă abordare tematică QlikView vs. Qlik Sense, ne-am decis să reluăm în aceeași manieră inedită cursurile interactive Qlik și astfel, intenționăm ca în luna MARTIE să organizăm o nouă sesiune QQacademy.

Vă reamintim că o sesiune QQacademy este formată din 3 module, după cum urmează:

– QDSA-Qlik Developer Scripting si Administrare recomandăm modului QDSA personalului tehnic care va asigura implementarea și întreținerea platformelor Qlik în cadrul propriei companii sau în cadrul companiei-client.

– QLD-Qlik Layout Designer acest modul este util în eficientizarea timpilor de lucru și simplifică pe termen mediu și lung procesele de raportare din companiile proprii sau companiile-client. 

Recomandăm acest modul pentru:

– SAOAIF-Set Analysis and Other Advanced Interface Functionalities – acest modul este recomandat utilizatorilor avansați (developeri Qlik, manageri BI și analiști Qlik cu experiență).

 

Fiecare modul este alcătuit din 2 zile de curs. Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA. Investiția include participarea la curs, suportul de curs (format tipărit și electronic), evaluarea de la finalul cursului, diploma/diplomele de absolvire, masa de prânz și gustări, alături de răcoritoare la începutul fiecărei sesiuni și în pauze.

Pentru a aplica online, puteți completa formularul de înscriere. Ne puteți contacta și pe e-mail, la una din adresele de e-mail: office@qqinfo.ro sau monica.stefanuti@qqinfo.ro.

– Ce aduce nou această sesiune de training Qlik? Un curs NOU de ADMINISTRARE (mai multe detalii în curând).

Ce beneficii vă aduce participarea la acest curs?

Dacă sunteți interesați, așteptăm să ne contactați pentru a vă trece pe listă și astfel, pentru a vă asigura un loc în sesiunea QQacademy ce începe peste puțin timp!