Noul obiect și editor de script pentru pregătirea datelor în Qlik™

Începând cu această săptămână, analiștii de business pot utiliza un nou editor de scripturi și un obiect de script separat pentru a pregăti datele pentru aplicațiile Qlik™ Analytics – gestionate ca un obiect individual în cadrul Qlik™ Catalog.

Atunci când se alătură transformarea și pregătirea datelor pentru aplicațiile Qlik™, se crează de obicei o aplicație Qlik Sense™ de sine stătătoare, fără sheet-uri sau vizualizări, atunci când se stochează date în fișiere qvd sau în alte formate de date pe care aplicațiile dvs. le pot utiliza.

Acum, puteți crea un nou obiect de script separat gestionat în Qlik™ Hub cu un editor de script nou-nouț, care oferă aceleași caracteristici ca și editorul de script original, inclusiv posibilitatea de a previzualiza datele și limitele de rânduri și de a comuta executarea comenzilor de stocare, astfel încât, să puteți testa cu ușurință procesul dumneavoastră.

De asemenea, aveți la dispoziție un panou de prezentare generală pentru a vizualiza istoricul analizelor de impact al liniilor și notificările, oferind o soluție de pregătire a datelor mai eficientă și mai accesibilă.

Pentru o scurtă demonstrație, vă invităm să vizionați clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !