Actualizări Qlik™

Schimbări în serviciile de raportare începând din aprilie


Qlik™
a pregătit câteva noi schimbări în serviciile de raportare, începând cu luna aprilie 2024.

Noutăți

Dacă ați „ținut cont” de cele mai recente noutăți în Qlik Cloud Reporting, probabil că ați auzit până acum despre câteva funcții noi interesante, indicii, raportare tabelară.

Pentru detalii și demonstrații despre Tabular Reporting, clic aici:

În cele mai recente noutăți, este timpul să vă luați rămas bun de la nivelurile complexe de preț și să lăsați în urmă orice griji legate de depășirea limitelor de raportare. Totul este să găsești un echilibru.

Nivelurile complexe sunt eliminate și sunt disponibile „pachete suplimentare mici și mari” pentru a le înlocui, alături de limite standardizate pentru o gestionare mai ușoară.

Următoarele niveluri de servicii de raportare sunt retrase: Startup, Scaleup, Premier, Premier add-on.

În realitate, aceste niveluri s-au simțit prea complexe și puțin confuze.

Clienții actuali User-Based (bazați pe utilizatori) pot achiziționa acum „Pachete suplimentare mici și mari”. În timp ce cei de pe modelul actual Capacity vor continua cu numerele existente până la încheierea contractului.

 Mișcări

Rapoarte crescute în nivelul inclus
Qlik™ crește cantitatea de rapoarte din nivelul Inclus de la 100 la 1000, oferindu-vă mai mult spațiu de pregătire și distribuire a rapoartelor.

 Schimbări

Noi valori implicite pentru nivelurile Premium și Enterprise
Ca parte a acestor modificări, Qlik™ introducem și noi valori implicite pentru nivelurile Premium și Enterprise ale modelului Capacity, asigurând o experiență mai fluidă și mai personalizată.

Imagine de ansamblu

Începând din aprilie, cei care au achiziționat Servicii de raportare și au nevoie de mai mult decât suma alocată, pot achiziționa cu ușurință rapoarte suplimentare pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme.

Puteți verifica utilizarea dvs. pe ecranul de pornire al Qlik™ Management Console, oferindu-vă controlul ferm asupra cerințelor dvs. de raportare.

Iar pentru cei care nu s-au îmbarcat încă, pregătiți-vă pentru un impuls – plafonul lunar crește la 1.000 de rapoarte, în creștere față de 100 anterioare.

Aceste actualizări au fost concepute pentru a vă simplifica experiența de raportare, pentru a îmbunătăți transparența, pentru a avea control asupra utilizării dvs. și pentru a oferi mai multă valoare decât oricând.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !